Lindsay Lohan a fost găsită în stare de inconştienţă într-o cameră de hotel

Lindsay Lohan a fost găsită fără cunoştinţă, vineri, într-o cameră dintr-un hotel din California, însă în prezent actriţa americană este în afara oricărui pericol.

1299 afișări
Imaginea articolului Lindsay Lohan a fost găsită în stare de inconştienţă într-o cameră de hotel

Lindsay Lohan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Paramedicii au fost chemaţi, vineri, în apartamentul de lux al Ritz-Carlton Hotel, unde era cazată Lindsay Lohan, pentru că actriţa ar fi încetat să mai respire, potrivit huffingtonpost.com.

Potrivit huffingtonpost.com, Lohan ar fi fost epuizată pentru că a filmat timp de 13 ore, încontinuu, pentru cel mai nou proiect al său, "Liz & Dick".

Actriţa, care s-a confruntat în trecut cu probleme privind consumul de alcool şi droguri, filmează în această perioadă, la Los Angeles, pentru proiectul de televiziune "Liz & Dick", un film despre Elizabeth Taylor şi Richard Burton. Acest film marchează şi revenirea în actualitate a tinerei actriţe americane după numeroasele probleme pe care le-a avut cu justiţia în ultimii ani.

Site-ul TMZ.com a anunţat că după ce paramedicii au stabilit că nu este "nimic rău" cu Lohan, au părăsit hotelul, iar actriţa nu a fost transportată la spital.

De asemenea, reprezentanţii actriţei au precizat că ea este în afara oricărui pericol.

"Acum se odihneşte şi sperăm că se va putea întoarce pe platourile de filmare în această după-amiază", a spus Steve Honig, publicistul actriţei.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici