Lindsay Lohan, dată în judecată de o femeie care susţine că actriţa ar fi lovit-o cu maşina

Actriţa Lindsay Lohan a fost dată în judecată de o femeie care susţine că vedeta ar fi accidentat-o cu maşina şi care a cerut daune în instanţă.

225 afișări
Imaginea articolului Lindsay Lohan, dată în judecată de o femeie care susţine că actriţa ar fi lovit-o cu maşina

Lindsay Lohan, dată în judecată de o femeie care susţine că actriţa ar fi lovit-o cu maşina

Nubia Del Carmen Preza, care a dat-o în judecată pe Lohan, miercuri, spune că ar fi fost lovită cu automobilul Maserati al starletei în septembrie 2010, când mergea spre West Hollywood, informează accesshollywood.com.

În dosarul înaintat de Preza, aceasta susţine că ar fi suferit în urma accidentului "durere şi angoasă" şi că îşi doreşte să câştige în insanţă o sumă care să acopere cheltuielile cu medicii şi pierderile pe care le-a avut lipsind de la muncă.

Acesta este al doilea proces în care Lohan este implicată luna aceasta în calitate de şofer. Un paparazzo a declarat, pe 10 ianuarie, că a fost lovit de maşina pe care o conducea Lohan, la începutul anului 2010.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici