Lindsay Lohan, dată în judecată pentru că ar fi lovit o angajată a unui centru de dezintoxicare

Lindsay Lohan a fost dată în judecată de o angajată a centrului de dezintoxicare Betty Ford, care susţine că vedeta a lovit-o grav, ea fiind concediată în urma neînţelegerii cu actriţa.

154 afișări
Imaginea articolului Lindsay Lohan, dată în judecată pentru că ar fi lovit o angajată a unui centru de dezintoxicare

Lindsay Lohan, dată în judecată pentru că ar fi lovit o angajată a unui centru de dezintoxicare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Avocaţii lui Dawn Bradley, fostă angajată la Betty Ford, au depus actele la un tribunal din California, acuzând-o pe Lindsay Lohan de abuz şi lovire. Bradley susţine că a fost lovită grav de actriţă, în decembrie anul trecut, şi că a avut nevoie de operaţie la mână după altercaţia cu aceasta, informează bbc.co.uk.

Bradley s-ar fi certat cu Lindsay Lohan când ar fi încercat să îi facă etilotestul pacientei, după ce aceasta a venit mai târziu decât era permis, la centru. Vedeta ar fi aruncat cu telefonul în îngrijitoare şi i-ar fi sucit încheietura mâinii, potrivit site-ului TMZ care citează plângerea depusă. Bradley, care a fost concediată la scurt timp după incident, pentru că ar fi încălcat termenii de confidenţialitate ai clinicii, vorbind despre altercaţia cu vedeta în presă, cere daune de 1 milion de dolari.

Lindsay Lohan a fost plasată, în mai, în regim de arest la domiciliu şi obligată să poarte o brăţară electronică de monitorizare, în urma sentinţei date de un tribunal american după ce starleta a furat un colier. Judecătoarea Stephanie Sautner a declarat că furtul acelui colier reprezintă o violare a regimului de eliberare condiţionată sub care starleta americană a fost plasată în 2007, după ce a fost surprinsă conducându-şi automobilul în stare de ebrietate şi sub influenţa drogurilor. Lohan a ieşit din arestul la domiciliu la sfârşitul lunii iunie, însă se află sub un nou regim de eliberare condiţionată pentru următorii trei ani.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici