Lindsay Lohan este infectată cu virusul HIV

Lindsay Lohan este infectată cu virusul HIV, potrivit unor mesaje postate pe Twitter de tatăl actriţei americane, Michael Lohan, preluate şi prezentate apoi de blogger-ul Perez Hilton.

169 afișări
Imaginea articolului Lindsay Lohan este infectată cu virusul HIV

Lindsay Lohan este infectată cu virusul HIV (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Michael Lohan a postat pe platforma de micro-blogging Twitter un mesaj în care afirmă că fiica sa, Lindsay Lohan, a avut o aventură cu mogulul industriei muzicale americane Tommy Mottola, pe vremea când avea 17 ani, dar şi că aceasta este infectată cu virusul HIV (care provoacă maladia SIDA, n.r.).

La puţin timp după ce le-a postat, Lindsay Lohan a şters aceste mesaje, însă blogger-ul Perez Hilton a avut timp să le copieze şi să le posteze la adresa următoare: http://perezhilton.com/2010-04-27-lindsay-lohan-has-aids.

Fost star Disney ("Jurnalul unei adolescente", "Herbie - Maşina buclucaşă") şi mare speranţă a Hollywood-ului, Lindsay Lohan a fost în centrul atenţiei în 2007 după ce a fost arestată de două ori pentru conducere în stare de ebrietate şi după ce a petrecut două luni într-o clinică de dezintoxicare. În plus, atunci când a fost arestată, poliţia a găsit în maşina vedetei şi mici cantităţi de droguri. Acest incident i-a atras, în august 2007, o condamnare la o zi de închisoare - din care a efectuat doar 84 de minute - şi la zece ore de muncă în folosul comunităţii. De asemenea, actriţa se află sub supraveghere judiciară până la sfârşitul acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici