Lisa Marie Presley este însărcinată pentru a treia oară

Lisa Marie Presley, fiica regelui rock'n roll Elvis Presley, este însărcinată cu cel de-al treilea copil, care urmează să se nască în luna octombrie, relatează revista People.

615 afișări
Imaginea articolului Lisa Marie Presley este însărcinată pentru a treia oară

Lisa Marie Presley este însărcinată pentru a treia oară

Potrivit sursei citate, acesta este primul copil al Lisei Marie, în vârstă de 40 de ani, şi al soţului său, chitaristul şi producătorul muzical Michael Lockwood, 46 de ani, cu care s-a căsătorit în Japonia, în ianuarie 2006.

Presley mai are doi copii, Riley, 18 ani, şi Benjamin, 15 ani, cu fostul său soţ Danny Keough.

Lisa Marie a avut o viaţă sentimentală destul de agitată. Ea a fost căsătorită circa 20 de luni cu Michael Jackson, formând una din cele mai controversate perechi ale momentului.

Mai târziu, s-a căsătorit cu actorul Nicolas Cage, dar au divorţat după trei luni. Atunci a circulat un zvon conform căruia cauza separaţiei ar fi constituit-o fanatismul lui Cage faţă de tatăl ei.

Daily Mail a prezentat săptămâna aceasta imagini cu fiica lui Elvis într-un restaurant ceea ce a dat naştere mai multor zvonuri publicate în presa mondenă din întreaga lume.

Astăzi, Lisa Marie Presley a confirmat faptul că este însărcinată cu ce-l de-al treilea copil.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici