Lisa Marie Presley, în duet cu tatăl ei, Elvis, într-un videoclip inedit

Cel mai recent videoclip al cântăreţei şi actriţei americane Lisa Marie Presley, un duet cu tatăl ei, Elvis, realizat cu ajutorul tehnologie digitale, va fi lansat joi în Statele Unite.

691 afișări
Imaginea articolului Lisa Marie Presley, în duet cu tatăl ei, Elvis, într-un videoclip inedit

Lisa Marie Presley (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Intitulat "I Love You Because", videoclipul va avea premiera joi pe postul TV de muzică country CMT şi pe site-ul CMT.com. El a fost înregistrat în luna august, cu ocazia comemorării a 35 de ani de la moartea lui Elvis Presley.

Iniţial, Lisa Marie intenţiona ca acest videoclip să fie văzut doar de cei 25.000 de fani prezenţi la ceremonia care a avut loc în Memphis pe 16 august, însă reacţia entuziastă a fanilor a convins-o să difuzeze clipul pentru un public mai larg, au precizat luni reprezentanţii postului CMT.

Pe cel mai recent album al ei, "Storm and Grace", lansat în luna mai, Lisa Marie Presley îmbrăţişează rădăcinile ei americane, iar versurile pieselor ei reflectă eforturile pe care artista le-a făcut pentru a-şi accepta condiţia de copil unic al celebrului Elvis Presley.

Elvis Presley, care a murit la vârsta de 42 de ani, a înregistrat piesa "I Love You Because" în iulie 1954, la Sun Studio din Memphis, în aceeaşi perioadă în care a înregistrat şi "That's All Right".

Producătorul Sam Phillips a considerat că piesa "I Love You Because" nu este potrivită pentru a deveni single-ul de debut al lui Elvis, însă a fost inclusă pe primul album al acestuia, lansat în 1956. Elvis nu a mai interpretat apoi niciodată această piesă, afirmă reprezentanţii postului CMT.

În august, Lisa Marie Presley, în vârstă de 44 de ani, şi-a înregistrat vocea pentru acest duet inedit la sugestia producătorului T-Bone Burnett, dorind să ofere fanilor un cadou special.

În videoclip sunt prezentate fotografii de familie, în care apar gemenele în vârstă de patru ani ale cântăreţei - Finley şi Harper - dar şi fiul ei Benjamin şi fiica ei mai mare Riley, alături de Lisa Marie şi de Elvis Presley.

Single-ul va putea fi achiziţionat online începând de marţi, iar videoclipul integral va fi inclus şi în catalogul iTunes începând din 25 octombrie.

Lisa Marie Presley va susţine un turneu în luna noiembrie, ce va culmina cu un concert pe care artista americană îl va susţine la celebra sală Carnegie Hall din New York pe 17 noiembrie.

Născut pe 8 ianuarie 1935, la Tupelo, în Mississippi, Elvis Presley a intrat în legendă drept cântăreţul sărac care a reuşit în industria muzicală, albul care cânta ca un negru, sex-simbolul anilor '50 şi rebelul patriot. Elvis Presley a murit în reşedinţa sa din Memphis - Graceland -, pe 16 august 1977, la vârsta de 42 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente.

Elvis Presley a vândut un număr impresionant de albume (aproape un miliard). De asemenea, el a jucat în aproximativ 30 de filme.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici