Little Richard şi-a anulat concertul de la Bucureşti (Video)

Concertul pe care Little Richard, celebrul autor al hitului "Tutti Frutti", trebuia să-l susţină la Sala Palatului din Bucureşti, pe 9 noiembrie, a fost anulat deoarece artistul urmează să sufere o intervenţie chirurgicală, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii evenimentului, compania Events.

17 afișări
Imaginea articolului Little Richard şi-a anulat concertul de la Bucureşti (Video)

Little Richard şi-a anulat concertul de la Bucureşti

Little Richard urmează să sufere o intervenţie chirurgicală, care îl va împiedica să-şi onoreze o parte din angajamentele artistice din Europa.

La începtul lunii septembrie, el ar fi trebuit să suporte o intervenţie chirurgicală la şold pentru a fi în cea mai bună formă pentru turneul său european din noiembrie.

Din cauza faptului că starea sa generală de sănătate nu ar fi permis efectuarea în deplină siguranţă a operaţiei, artistul şi-a amânat intervenţia, la sfatul medicilor, pentru luna noiembrie, şi va avea nevoie de şase sau opt săptămâni de recuperare ulterioară.

Little Richard a transmis următorul mesaj fanilor săi din România: "Nu voi putea susţine concertul programat în România pe data de 9 noiembrie 2008. Din păcate, starea sănătăţii nu-mi va permite acest lucru. Dacă totul merge bine (şi sper să-mi ţineţi pumnii!), sper să avem o altă ocazie să ne întâlnim în viitorul apropiat, în luna martie a anului 2009".

Posesorii biletelor pentru concertul de pe 9 noiembrie îşi pot recupera contravaloarea tichetelor de la casele de bilete de unde le-au achiziţionat, până pe data de 30 noiembrie.

De asemenea, contravaloarea biletelor poate fi recuperată pe data de 9 noiembrie, de la Sala Palatului, în intervalul orar 18.30 - 20.30.

Persoanele care şi-au achiziţionat deja bilete pentru acest eveniment prin reţeaua magazinelor Diverta îşi pot recupera sumele plătite pe bilet mergând la punctele de vânzare de unde le-au achiziţionat.

În cazul persoanelor care le-au cumpărat de pe site-ul www.ticketpoint.ro, contravaloarea acestora va fi returnată automat pe cardurile de credit de pe care s-a efectuat cumpărarea.

În cazul site-ului www.bilete.ro, retururile se vor face conform comunicării către clienţi şi a politicilor de retur ale site-ului.

Little Richard - "Didn't it Rain"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici