Liv Tyler a devenit mamă pentru a doua oară. Actriţa a născut un băiat

Actriţa Liv Tyler a devenit, miercuri, mamă pentru a doua oară, după ce a născut un băiat, iar tatăl copilului este actualul iubit al vedetei, David Gardner.

323 afișări
Imaginea articolului Liv Tyler a devenit mamă pentru a doua oară. Actriţa a născut un băiat

Liv Tyler (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un reprezentant al cuplului a declarat pentru People.com: "Copilul este sănătos şi toată lumea este fericită", informează contactmusic.com.

O sursă apropiată actriţei a declarat că bebeluşul va trebui să rămână în spital o perioadă, sub supraveghere medicală, pentru că naşterea a avut loc cu şase săptămâni şi jumătate mai devreme. Numele copilului nu a fost dat publicităţii.

Actriţa a confirmat în luna decembrie că aşteaptă un copil, după ce a recunoscut că toate visele i se îndeplinesc, pentru că şi-a dorit să fie din nou mamă de şapte ani.

"De şapte ani spun că vreau să fac un film HBO cu o distribuţie în care toţi actorii sunt importanţi. Şi am vrut o casă la ţară. Şi să fac încă un copil. Dacă m-aţi cunoaşte bine, aţi şti că astea sunt lucrurile pe care mi le doresc. Şi toate au venit deodată, împreună", a declarat Tyler.

Actriţa a reuşit să îşi îndeplinească celelalte dorinţe jucând în serialul produs de HBO "Cei rămaşi/ The Leftovers" şi renovându-şi casa din Hudson, New York.

Liv Tyler, în vârstă de 37 de ani, mai are un fiu, Milo, în vârstă de zece ani, cu fostul său soţ, Royston Langdon. Partenerul său de viaţă, David Gardner, are şi el un fiu, Grey, în vârstă de şapte ani, cu fosta soţie, Davinia Taylor.

Tyler s-a despărţit de soţul ei, muzicianul britanic Royston Langdon, în 2008, după şase ani de mariaj, în timp ce David Gardner, care lucrează în domeniul managementului sportiv şi este prieten cu David Beckham, a divorţat de actriţa Davinia Taylor în 2010.

Liv Tyler este fiica solistului formaţiei Aerosmith, Steven Tyler, şi a fostului model Bebe Buell. Ea a debutat în industria de divertisment în 1991, printr-un contract cu firma Polaroid, iar primul său rol a fost în 1994, în filmul "Dincolo de tăcere/ Silent Fall". Rolul care i-a adus celebritatea este cel al prinţesei elfilor Arwen din trilogia "Stăpânul inelelor". Liv Tyler joacă şi în serialul "Cei rămaşi/ The Leftovers", alături de Justin Theroux, care este difuzat în prezent de televiziunea HBO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici