Liv Tyler şi Jimmy Fallon, farsă de zile mari. Cum a uimit actriţa publicul american - FOTO

Actriţa Liv Tyler, cunoscută pentru rolurile sale din pelicule precum "Stăpânul inelelor" şi "Armageddon", a uimit publicul din SUA în urma participării sale la o emisiune televizată.

11924 afișări
Imaginea articolului Liv Tyler şi Jimmy Fallon, farsă de zile mari. Cum a uimit actriţa publicul american - FOTO

Liv Tyler (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa, recunoscută pentru frumuseţea sa, a apărut în faţa camerelor de luat vederi cu o dantură foarte neîngrijită şi o costumaţie cel puţin bizară.     

Liv Tyler a purtat pe parcursul unui comedy sketch un costum auriu cu dungi sub formă de fulgere de culoare neagră.

Vedeta a fost acompaniată în reprezentaţia sa de Jimmy Fallon, moderatorul emisiunii "Late Night with Jimmy Fallon/ Noaptea târziu cu Jimmy Fallon". Prin intermediul acestei apariţii Liv Tyler a încercat să îşi promoveze cel mai recent film al său, "Robot & Frank/ Frank şi Robotul".

Liv Tyler împreună cu Jimmy Fallon

Tyler a interpretat alături de Fallon un show în stilul anilor '80, gazda emisunii spunând că pe vremea aceea cei doi erau un duo muzical.

În cadrul aceleaşi emisiuni moderatorul a prezentat un clip în care cei doi interpretează hit-ul "Don't you want me", atât Liv cât şi Jimmy având dantură falsă şi îmbrăcăminte ciudată.

Liv Tyler este fiica solistului formaţiei Aerosmith, Steven Tyler, şi a fostului model Bebe Buell. Ea a debutat în showbiz în 1991, printr-un contract cu firma Polaroid, iar primul său rol a fost în 1994, în filmul "Dincolo de tăcere/ Silent Fall". Rolul care i-a adus celebritatea este cel al prinţesei elfilor Arwen din trilogia "Stăpânul inelelor". 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici