"Live Forever", al trupei Oasis, cel mai bun cântec al tuturor timpurilor

"Live Forever", cel de-al treilea single lansat de trupa Oasis, în 1994, a fost desemnat cel mai bun cântec al tuturor timpurilor, într-un sondaj realizat în rândul ascultătorilor unui post de radio britanic, Xfm.

30 afișări
Imaginea articolului "Live Forever", al trupei Oasis, cel mai bun cântec al tuturor timpurilor

"Live Forever", al trupei Oasis, cel mai bun cântec al tuturor timpurilor

Chiar dacă formaţia Oasis se află în pragul destrămării, odată cu plecarea lui Noel Gallagher din trupă, fanii se pot consola cu această ultimă victorie a muzicienilor britanici.

1. "Live Forever" - Oasis

2. "Mr Brightside" - The Killers

3. "Don't Look Back In Anger" - Oasis

4. "Wonderwall" - Oasis

5. "Love Will Tear Us Apart" - Joy Division

6. "I Am The Resurrection" - The Stone Roses

7. "Smells Like Teen Spirit" - Nirvana

8. "There Is A Light That Never Goes Out" - The Smiths

9. "Bitter Sweet Symphony" - Verve

10. "Plug In Baby" - Muse

Pentru realizarea acestui top, Xfm s-a aliat cu posturi de radio din întreaga lume, precum KROQ (Los Angeles) şi Triple J (Sydney). Însă muzica britanică a dominat clasamentul, ocupând 71 din cele 100 de poziţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici