Locuinţa actorului Liam Neeson, pichetată de activişti pentru drepturile animalelor

Locuinţa din New York a actorului irlandez Liam Neeson a fost pichetată de mai mulţi activişti pentru drepturile animalelor, aceştia fiind revoltaţi de sprijinul arătat de artist pentru trăsurile trase de cai ce sunt atracţii ale oraşului.

1030 afișări
Imaginea articolului Locuinţa actorului Liam Neeson, pichetată de activişti pentru drepturile animalelor

Locuinţa actorului Liam Neeson, pichetată de activişti pentru drepturile animalelor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul este de mult timp un oponent al planurilor primarului Bill De Blasio de a înlocui trăsurile cu maşini de epocă, susţinând că astfel vor fi afectate mijloacele lor de trai, informează contactmusic.com.

Drept urmare, sâmbătă, 50 de persoane care militează pentru un tratament corect al animalelor s-au strâns în faţa locuinţei actorului, având sloganuri precum "Liam Neeson: Încetează să sprijini cruzimea!" şi "Să munceşti până la moarte!".

Activiştii pentru drepturile animalelor susţin că Neeson induce, în mod voit, publicul în eroare, în ceea ce priveşte cruda rutină la care sunt supuşi caii din New York.

Liam Neeson nu a ieşit în timpul manifestaţiei şi nici nu a comentat situaţia.

Actorul irlandez Liam Neeson, nominalizat la Oscar pentru rolul din "Lista lui Schindler", s-a remarcat şi în alte filme precum "Pur şi simplu dragoste/ Love Actually", "Batman - Începuturi", şi "Teroare în Paris/ Taken", în trilogia "Cronicile din Narnia", dar şi în alte pelicule mai recente precum "3 zile de coşmar", "Echipa de şoc", "Înfruntarea titanilor", "The Grey: La limita supravieţuirii" şi "The Dark Knight Rises".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici