Locuinţa lui Amy Winehouse a fost jefuită

Locuinţa din Londra a cântăreţei britanice Amy Winehouse a fost ţinta unei spargeri, în timp ce aceasta se afla în vacanţa în Caraibe, a anunţat, vineri, poliţia britanică.

31 afișări
Imaginea articolului Locuinţa lui Amy Winehouse a fost jefuită

Locuinţa lui Amy Winehouse a fost jefuită (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Purtătorul de cuvânt al celebrei cântăreţe a declarat că hoţii au sustras chitarele şi echipamentul de înregistrări audio din locuinţa acesteia, situată în Camden, un cartier din nordul Londrei.

Purtătorul de cuvânt s-a declarat "dezamăgit" de această pierdere, dar, totodată, "uşurat" că artista şi-a luat chitara preferată cu ea, în vacanţa prelungită pe care o petrece pe insula Sf. Lucia.

Poliţia londoneză s-a deplasat la reşedinţa cântăreţei în urma unor sesizări primite, potrivit cărora doi bărbaţi au forţat uşa de intrare în locuinţă la primele ore ale dimineţii de joi.

Un purtător de cuvânt al Metropolitan Police din Londra a declarat că "o parte" dintre obiectele furate au fost recuperate.

Locuinţa cântăreţei britanice în vârstă de 25 de ani este adeseori înconjurată de paparazzi care speră să surprindă imagini inedite cu extravaganta artistă.

Winehouse se luptă cu dependenţa de droguri de când a devenit celebră, în 2007, graţie albumului "Back to Black", bine primit de public şi lăudat de critici.

Celebra cântăreaţă a câştigat cinci premii Grammy în 2008.

Celebra cântăreaţă britanică se bucură în prezent de o vacanţă prelungită pe insula Sfânta Lucia din Caraibe, încercând să învingă dependenţa de droguri şi alcool şi să revină la un stil de viaţă mai sănătos.

Amy Winehouse - "Stronger than me"

Citeşte şi:

Amy Winehouse se simte foarte bine

Amy Winehouse a salvat de la înec o femeie

Amy Winehouse vrea să se mute în Caraibe

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici