Logodnica Tilei Tequila, Casey Johnson, avea probleme financiare

Logodnica Tilei Tequila, Casey Johnson, moştenitoarea imperiului Johnson&Johnson, care a decedat marţi, la vârsta de 30 de ani, din cauze naturale se confrunta cu probleme financiare, informează tmz.com.

139 afișări
Imaginea articolului Logodnica Tilei Tequila, Casey Johnson, avea probleme financiare

Casey Johnson, moştenitoarea imperiului Johnson&Johnson, care, în decembrie 2009, şi-a anunţat logodna cu starleta Tila Tequila, a decedat la vârsta de 30 de ani, din cauze naturale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În ultimele luni, logodnica Tilei Tequila a fost dată în judecată pentru că nu a plătit ratele unei maşini Porsche şi a pierdut un proces cu o agenţie de bone.

Potrivit unor documente obţinute de tmz.com, Casey Johnson a fost dată în judecată de compania Porsche în luna septembrie a anului trecut pentru că nu a plătit în lunile iunie, iulie, august 2009 rata de 2,300.47 dolari pentru un Porsche Cayenne Turbo S. În cele din urmă, logodnica Tilei Tequila a pierdut maşina în luna decembrie.

Agenţia de bone, Elizabeth Rose Agency au dat-o în judecată pe Johnson în luna august a anului trecut, pretinzănd că aceasta le datorează bani. Agenţia a câştigat în decembrie un proces de 20,189.35 dolari.

Casey Johnson, moştenitoarea imperiului Johnson&Johnson şi-a anunţat logodna cu starleta Tila Tequila în luna decembrie a anului 2009.

Poliţia din Los Angeles a fost chemată la locuinţa lui Casey Johnson, luni, apelul telefonic fiind efectuat la ora locală 11.51 a.m. Decesul lui Casey Johnson a fost pronunţat la faţa locului.

"Pare să fie vorba de o moarte din cauze naturale. Nu există probe care să indice comiterea unei crime. Medicii legişti vor completa în curând raportul toxicologic", a declarat Sara Faden, cea care anchetează cazul.

Casey Johnson, care avea o fiică adoptată, Ava, era stră-strănepoata lui Robert Wood Johnson I, fondatorul imperiului Johnson&Johnson, şi fiica lui Robert Wood Johnson, patronul echipei de fotbal american New York Jets.

Activistă pentru drepturile homosexualilor şi lesbienelor, Casey Johnson a devenit cunoscută mai degrabă prin scandalurile în care a fost implicată, intens mediatizate de presa americană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici