Loredana a cântat pentru diplomaţii şi românii din Singapore

Loredana a cântat la Singapore, în cadrul unui eveniment organizat de Ambasada României pentru a marca 40 de ani de relaţii diplomatice dintre România şi Singapore.

3 afișări
Imaginea articolului Loredana a cântat pentru diplomaţii şi românii din Singapore

Loredana a cântat pentru diplomaţii şi românii din Singapore

După ce a lansat pe piaţă videoclipul "Copiii sirenelor", un duet inedit realizat cu vocea Loredanei la 3 ani, artista a plecat la Singapore, pentru a petrece alături de Ambasadorul României, Silviu Ionescu, şi alte personalităţi cei 40 de ani de relaţii diplomatice dintre România şi oraşul – stat, informează MediaPro Music.

Artista a fost invitată de Ambasadorul Silviu Ionescu pentru a cânta în seara care a deschis oficial "luna românească" din Singapore, un eveniment organizat de Ambasada României într-unul din cele mai populare cluburi din oraş. La concert au participat ministrul de Externe din Singapore, ambasadorii Belgiei, Franţei, Cehiei.

"Am reuşit să transformăm o atmosferă formală într-una informală, cu chiote, veselie şi ambasadori care cântau «Zig Zagga» şi «Lele». Faptul că am reuşit să îi facem să cânte în română este, cred eu, cel mai bun exemplu că relaţiile dintre România şi Singapore sunt extraordinare”, a povestit entuziasmată artista.

Cu toate că seara a fost una cu specific tradiţional românesc, Loredana a profitat de faptul că se afla într-o ţară extrem de exotică şi a încercat câteva din specialităţile asiatice, supe, mult peşte, scoici şi melci, toate preparate foarte picant.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici