Loredana Groza cântă la Halloween Charity Ball

Loredana Groza şi Maria Radu vor susţine sâmbătă, 27 octombrie, un concert în cadrul Halloween Charity Ball, eveniment caritabil destinat strângerii de fonduri pentru programele dedicate şcolarizării copiilor proveniţi din familiile sărace, organizat de fundaţia OvidiuRom.

4 afișări
Imaginea articolului Loredana Groza cântă la Halloween Charity Ball

Loredana Groza cântă la Halloween Charity Ball

Cele două vedete ale muzicii româneşti susţin astfel cauza promovată de Leslie Hawke prin fundaţia OvidiuRom - "Fiecare copil în şcoală", potrivit comunicatului dat publicităţii de MediaPro Music.

Loredana Groza va fi gazda ediţiei din acest an a balului de Halloween, organizat la Palatul Parlamentului, şi, ca în fiecare an, va deschide After Party-ul de la orele 23.00.

"Sunt fericită şi onorată de faptul că prezenţa mea în cadrul acestui bal caritabil devine deja tradiţie. Leslie Hawke şi cu mine suntem de la început împreună pe acest drum şi am încercat mereu să dau o mână de ajutor. Pentru mine, cea mai frumoasă răsplată este zâmbetul unui copil care este fericit datorită acestor programe şi îmi doresc ca anul acesta să depăşim recordul de anul trecut şi să reuşim să strângem cât mai mulţi bani pentru cei care au atâta nevoie. Sunt foarte mulţi copii care au nevoie de educaţie pentru a-şi depăşi condiţia. Iar faptul că a fost nevoie ca cineva din afara ţării să pornească o acţiune atât de necesară spune foarte multe despre pasivitatea românilor. Acesta este un alt motiv pentru care vreau ca prin aceste acţiuni să deschidă şi alţi oameni ochii, să devină mai sensibili şi să le pese cu adevărat de ce se întâmplă în jurul lor. Exerciţiul de a dărui este unul pe care ar trebui să îl facem în fiecare zi", a mărturisit Loredana.

Petrecerea va fi animată, apoi, de Maria Radu, artistă cu o bogată experienţă live, dobândită alături de trupe precum Timpuri Noi, Direcţia 5, Van Noizz, Vank etc.

Intrarea la After Party se va face pe bază de donaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici