Loredana lansează videoclipul piesei "Şatra în asfinţit"

Loredana va lansa, joi, la "Poveştiri de noapte", videoclipul piesei "Şatra în asfinţit", melodia de generic a telenovelei "Inimă de ţigan", pe care MediaPro Pictures o produce pentru postul Acasă.

2 afișări
Imaginea articolului Loredana lansează videoclipul piesei "Şatra în asfinţit"

Loredana lansează videoclipul piesei "Şatra în asfinţit"

Piesa "Şatra în asfinţit" este compusă de Eugen Doga şi este remixată de Loredana, pe versuri de Florin Busuioc, Loredana şi Connect-R.

Telespectatorii vor vedea în premieră, la "Poveştiri de noapte", videoclipul melodiei şi vor afla mai multe amănunte despre cum a fost realizat acesta şi despre telenovela în care Loredana se află în dublă ipostază: de cântăreaţă şi de actriţă.

În "Inimă de ţigan", Lori o va interpreta pe Rodia, o ţigancă pasională, spirit liber al şatrei, care nu are o viaţă uşoară. "Rodia este un personaj care m-a cucerit încă de la început, mi-a plăcut numele şi mi-a plăcut că are o istorie foarte interesantă. Are un suflet bun, e foarte miloasă şi rezonează cu problemele celor mai slabi şi mai neajutoraţi", povesteşte Loredana.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici