Louis Vuitton a cumpărat firma de ceasuri de lux La Fabrique du Temps

Compania franceză Louis Vuitton, ce face parte din grupul LVMH, a anunţat, joi, într-un comunicat că a achiziţionat pentru o sumă ce nu a fost dezvăluită La Fabrique du Temps, o firmă elveţiană care produce ceasuri de lux, cu sediul la Geneva.

316 afișări
Imaginea articolului Louis Vuitton a cumpărat firma de ceasuri de lux La Fabrique du Temps

Louis Vuitton a cumpărat firma de ceasuri de lux La Fabrique du Temps

De la înfiinţarea ei, în anul 2007, această companie elveţiană specializată în conceperea şi fabricarea unor ceasuri de lux era partenera casei Vuitton. La Fabrique du Temps va continua "să îşi onoreze angajamentele faţă de clienţii ei externi", se precizează în comunicat.

Această achiziţie "va întări activitatea diviziei de ceasuri a brandului Louis Vuitton, care a inaugurat încă din 2002 un atelier în oraşul La Chaux-de-Fonds, în regiunea Jura din partea elveţiană", indică acelaşi text.

Mai multe mărci producătoare de ceasuri din grupul LVMH au propriile ateliere şi manufacturi în această regiune, precum Tag Heuer, Zenith şi, mai recent, Hublot.

De la înfiinţarea sa, în 1854, producătorul de geamantane şi cufere de voiaj Louis Vuitton şi-a lărgit domeniul de activitate, ajungând să producă articole de prêt-à-porter, încălţăminte, accesorii, ceasuri şi bijuterii. La sfârşitul acestui an, compania Louis Vuitton îşi va deschide primul magazin şi primul ei atelier de bijuterii de lux în celebra Place Vendôme din Paris.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici