"Love Building", filmul românesc independent cu cel mai bun debut anul acesta

Lungmetrajul "Love Building" a fost vizionat de peste 10.000 de spectatori, la mai puţin de o săptămână de la lansarea sa în cinematografe, devenind astfel filmul românesc independent cu cel mai bun debut pe marile ecrane de anul acesta.

470 afișări
Imaginea articolului "Love Building", filmul românesc independent cu cel mai bun debut anul acesta

"Love Building", filmul românesc independent cu cel mai bun debut anul acesta

Lansat în 41 de cinematografe din întreaga ţară, lungmetrajul produs de actorii Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol este singurul film românesc realizat cu sprijin financiar privat, care înregistrează un impresionant rezultat de box office, generând până în momentul de faţă încasări de aproximativ 158.000 de lei, informează MediaPro Distribution.

După ce echipa filmului "Love Building" a fost aplaudată la scenă deschisă vineri seară, la premiera de gală de la CinemaPRO din Capitală, comedia produsă de Actoriedefilm.ro a fost întâmpinată cu entuziasm şi la Târgu-Mureş, unde a avut o proiecţie specială la ediţia locală a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

Filmările pentru "Love Building" au avut loc în vara anului 2012, pe parcursul a 10 zile, la complexul turistic Laguna Verde. Distribuţia filmului este alcătuită din cei 31 de absolvenţi ai celei de-a cincea generaţii a şcolii Actoriedefilm.ro, alături de Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol. Scenariul este semnat de Ana Agopian, Oana Răsuceanu şi Iulia Rugină.

"Love Building" este o comedie dramatică, a cărei acţiune are loc într-o tabără menită să "repare" relaţii de cuplu ajunse într-un moment critic. 14 cupluri ajunse în impas, ajutate de cei trei pshihoterapeuţi şi traineri ai taberei, interpretaţi de Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă, încearcă să-şi reconstruiască poveştile de dragoste, participând la o serie de teme şi exerciţii.

"Love Building" a fost prezentat în competiţia Festivalului Internaţional de Film B'EST şi în secţiunea Zilele Filmului Românesc a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF 2013), obţinând premiul publicului şi menţiunea specială a juriului la Festivalul B-EST.

"Love Building" poate fi vizionat în continuare în cinematografele din Bucureşti şi din ţară, urmând să participe la Noaptea Albă a Filmului Românesc, pe data de 20 septembrie, la CinemaPRO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici