Lungmetrajul animat "Războiul stelelor", pe marile ecrane, din 15 august

Lungmetrajul animat "Războiul stelelor: Războiul Clonelor", al lui George Lucas, care anunţă o serie de "mini-filme" ce va fi difuzată începând cu această toamnă pe posturile de televiziune Cartoon Network şi TNT, va fi lansat pe marile ecrane pe 15 august.

2 afișări
Imaginea articolului Lungmetrajul animat "Războiul stelelor", pe marile ecrane, din 15 august

Lungmetrajul animat "Războiul stelelor", pe marile ecrane, din 15 august

"Mini-filmele" care compun seria pentru televiziune vor avea durata de 30 de minute.

"Mi s-a părut că au mai rămas multe poveşti (din seria, n.r.) «Războiul stelelor» de spus", a declarat creatorul francizei, George Lucas, care a fost producător executiv al noului proiect. "Eram nerăbdător să povestesc unele dintre ele prin intermediul animaţiei şi, în acelaşi timp, să împing mai departe arta animaţiei", a adăugat acesta.

Atât lungmetrajul cât şi seria pentru televiziune vor beneficia de prezenţa unor personaje binecunoscute ale francizei, precum Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi şi Padme Amidala, dar şi de personaje noi, precum profesorul Padawan al lui Anakin, Ahsoka. Din seria personajelor negative se vor remarca Palpatine, Count Dooku şi generalul Grievous.

Compania Lucasfilm a produs deja peste 30 de episoade din noua serie "Războiul stelelor".

Serialul este gândit ca o continuare a producţiei câştigătoare a unui premiu Emmy "Clone Wars", care a numărat 25 de episoade, difuzate pe Cartoon Network în perioada 2003 - 2005. Prima serie a utilizat tehnici limitate de animaţie, în schimb cea de acum va fi realizată cu ajutorul animaţiei 3D.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici