Lungmetrajul SF "Prometheus 2", cu Michael Fassbender, lansat pe 4 martie 2016

Lungmetrajul SF "Prometheus 2", de Ridley Scott, va fi lansat în cinematografe pe 4 martie 2016, actorul german Michael Fassbender reluând rolul androidului David din pelicula anterioară.

1042 afișări
Imaginea articolului Lungmetrajul SF "Prometheus 2", cu Michael Fassbender, lansat pe 4 martie 2016

Michael Fassbender (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Scenariul original al lui Jack Paglen va fi rescris de scenaristul Michael Green, care a colaborat, de asemenea, cu Ridley Scott pentru continuarea filmului "Vânătorul de recompense/ Blade Runner", informează nme.com.

Povestea filmului "Prometheus 2" va fi similară cu primul film din franciza "Alien", regizat de Ridley Scott, iar Michael Fassbender va relua rolul versiunilor multiple ale androidului David - 8.

Lansat în iunie 2012, "Prometheus" a fost conceput, în mare parte, ca un prequel al filmului clasic "Alien", regizat de Ridley Scott în 1979. Idris Elba şi Noomi Rapace au interpretat în acest lungmetraj doi membri ai echipajului unei nave spaţiale a căror misiune era să împiedice dispariţia rasei umane. Reacţia criticilor de specialitate a fost împărţită, dar filmul a avut încasări foarte bune la box office, de peste 400 de milioane de dolari la nivel mondial.

Pe lângă continuarea la "Prometheus", Ridley Scott lucrează la continuarea thrillerului SF din 1982 "Vânătorul de recompense/ Blade Runner".

Regizorul britanic Ridley Scott a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar - pentru filmele "Thelma şi Louise" (1991), "Gladiatorul" (2000) şi "Elicopter la pământ!" (2001) -, a câştigat numeroase premii Globul de Aur, Emmy şi BAFTA şi este renumit pentru stilul său cu un puternic impact vizual şi pentru obsesia lui pentru detalii. Printre filmele de succes pe care le-a regizat se numără "Alien" (1979), "Vânătorul de recompense" (1982), "Regatul cerului" (2005), "Gangster american" (2007), "Un ghem de minciuni" (2008), "Robin Hood" (2010) şi "Prometheus" (2012).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici