Lungmetrajul "State şi Flacăra - vacanţă la Nisa", filmat pe Coasta de Azur - GALERIE FOTO

Echipa peliculei "State şi Flacăra - vacanţă la Nisa" s-a aflat pentru 10 zile pe Coasta de Azur, unde a fost filmată cea mai mare parte a lungmetrajului, ce va fi difuzat în această toamnă la Pro TV, informează postul de televiziune.

3118 afișări
Imaginea articolului Lungmetrajul "State şi Flacăra - vacanţă la Nisa", filmat pe Coasta de Azur - GALERIE FOTO

Lungmetrajul "State şi Flacăra - vacanţă la Nisa", filmat pe Coasta de Azur (Imagine: Pro Tv)

Locaţiile alese au fost spectaculoase şi pitoreşti. Carmen Tănase, Gheorghe Visu, Doiniţa Oancea, Octavian Strunilă, Cabral, Costin Sforaru, Loredana şi Pavel Bartoş au filmat pe plaja din Nisa, în port, la castelul aflat în vârful unui deal chiar în centrul oraşului, pe străduţele ascunse sau pe arterele principale, potrivit Pro TV.

Cele 10 zile petrecute pe Coasta de Azur nu au fost lipsite de peripeţii. Chiar la primele secvenţe, în urma unei scene în care trebuia să ţipe la State (Gheorghe Visu), Carmen Tănase a pierdut dinţii de aur pe care personajul ei îi poartă în film. Chiar dacă imediat după întreaga echipă a început să îi caute, totul a fost în zadar, fiind imposibil să mai găseşti ceva în pietrişul de pe plajă. "Eu trebuia să încep să ţip şi cred că acela a fost momentul în care i-am pierdut. Mi-am dat seama că nu-i mai am abia după ce s-a strigat «stop». M-am speriat pentru că erau singura pereche, mulajul după care au fost făcuţi era la Bucureşti, iar noi nu puteam filma fără ei", a povestit Carmen Tănase. Echipa de machiaj a găsit o soluţie pentru a-i înlocui şi filmările au putut continua.

Peripeţii au existat şi în ceea ce o priveşte pe Loredana. Din cauza erupţiei vulcanice care a paralizat tot traficul aerian, Loredana a trebuit să vină la Nisa cu maşina.

Pe tot parcursul filmărilor, actorii au fost abordaţi de foarte mulţi români care fie se aflau în vacanţă, fie locuiau acolo. "Când am auzit că vom filma la Nisa, nu m-am gândit nicio clipă că vom întâlni atât de mulţi români. Indiferent dacă eram la filmare, pe stradă sau într-un magazin, ne auzeam tot timpul numele, iar oamenii veneau la noi pentru fotografii", a povestit Doiniţa Oancea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici