Macaulay Culkin primeşte o stea pe Hollywood Walk of Fame

  • Mama din ”Singur Acasă”, Catherine O'Hara, laudă interpretarea perfectă a lui Macaulay Culkin în rolul lui Kevin McAllister, care a adus farmec şi umor seriei clasice.
  • La ceremonie au fost prezenţi prieteni, familia şi colegi de film, inclusiv Brenda Song, Paris Jackson şi Seth Green, marcând un moment emoţionant pentru starul din ”Singur Acasă”.
511 afișări
Imaginea articolului Macaulay Culkin primeşte o stea pe Hollywood Walk of Fame

Macaulay Culkin primeşte o stea pe Hollywood Walk of Fame

Macaulay Culkin, starul filmelor din anii '90 ”Singur Acasă” şi ”Singur Acasă 2: Pierdut în New York”, a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame în această săptămână. Pentru a-l felicita, a fost prezentă şi Catherine O'Hara, mama sa din îndrăgita serie de filme, scrie CNN.

O'Hara, care a devenit celebră pentru momentul în care şi-a dat seama că l-a lăsat pe fiul ei ”Kevin!” singur acasă în timp ce era în avion spre Franţa de Crăciun în filmul regizat de Chris Columbus şi scris de John Hughes în 1990, a declarat vineri că ”Singur Acasă” este atât de iubit datorită lui Culkin.

”Este interpretarea perfectă a lui Macaulay care ne-a oferit acel băieţel obişnuit într-o aventură extraordinară”, a spus ea.

”Ştiu că ai lucrat foarte mult”, a continuat O'Hara, ”dar ai făcut ca actoria să pară cel mai natural lucru din lume”.

În timp ce Culkin a stat lângă ea, arătând elegant într-un costum negru cu două rânduri de nasturi, O'Hara s-a emoţionat atunci când l-a numit ”cea mai dragă fiinţă”.

Ea a făcut şi referire la popularitatea copleşitoare a filmelor şi la cum acea faimă bruscă ar fi putut fi prea mult pentru Culkin, dar i-a creditat simţul umorului ca pe ceva ce l-a ajutat să persevereze.

”Este un semn de inteligenţă la un copil şi o cheie pentru a supravieţui vieţii la orice vârstă”, a notat O'Hara, adăugând, ”din ceea ce văd, ai adus acel simţ al umorului dulce, uşor distorsionat, dar total identificabil în tot ceea ce ai ales să faci de la ”Singur Acasă” încoace."

”Îţi mulţumesc că m-ai inclus pe mine, mama ta falsă care te-a lăsat singur acasă nu o dată, ci de două ori, pentru a lua parte la această ocazie fericită”, a încheiat O'Hara. ”Sunt atât de mândră de tine”.

La ceremonie au participat şi partenera lui Culkin, Brenda Song, fraţii Rory Culkin şi Quinn Culkin, şi prietenii Paris Jackson şi Seth Green. Natasha Lyonne, colega lui Culkin din ”Party Monster”, a ţinut şi ea un discurs în onoarea actorului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici