Macy Gray aduce "Revoluţia sexuală" în România, pe 22 noiembrie

Cântăreaţa şi actriţa Macy Gray revine pentru a treia oară în România, pe 22 noiembrie, într-un concert pe care îl va susţine, începând cu ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti, informează organizatorii, Events.

244 afișări
Imaginea articolului Macy Gray aduce "Revoluţia sexuală" în România, pe 22 noiembrie

Macy Gray aduce "Revoluţia sexuală" în România, pe 22 noiembrie

Cel de-al treilea concert susţinut de Macy Gray în România include atât hituri precum "Sexual Revolution", "I try", "Sweet Baby", cât şi piese celebre de pe cel mai recent album al său, "Covered" (2012). În paralel, Macy Gray se reîntâlneşte cu fanii şi pe marile ecrane, deoarece, tot în noiembrie, este aşteptată lansarea thrillerului "Paperboy" (2012), o poveste provocatoare, plină de sugestii sexuale, plasată în anii '60 în sudul Floridei, unde Gray joacă alături de Nicole Kidman, Matthew McConaughey şi John Cusack.

Macy Gray, în vârstă de 45 de ani, a vândut peste 20 de milioane de albume în întreaga lume şi are la activ şase albume de studio, un premiu Grammy şi alte cinci nominalizări. Albumul "Covered" include 16 piese, coverurile unor trupe la fel de celebre, precum "Here Comes The Rain Again" (Eurythmics), "Creep" (Radiohead), "Teenagers" (My Chemical Romance), "Nothing Else Matters" (Metallica), "Sail" (Awolnation) şi "Wake Up" (Arcade Fire).

În urmă cu 11 ani, americanca Macy Gray lansa "Sexual Revolution", cel de-al doilea single de pe albumul "The ID" (2001), al doilea disc din cariera sa. Nişte versuri curajoase şi un drum lung pentru o fostă angajată a Mc Donald's (în 2006, Gray, deja pe culmile celebrităţii, a filmat o reclamă pentru lanţul fast-food, spunând, fără urmă de ipocrizie, că a fost primul său pas către succes). Printre vedetele care au lucrat la McDonald's se număra Pink, Seal, Shania Twain, Sharon Stone, pilotul de curse NASCAR Tony Stewart şi fondatorul Amazon.com Jeff Bezos.

Gray, despre care site-ul celebritynetworth.com spune că are o avere de 38 de milioane de dolari, glumeşte spunând că, dacă ar şti unde sunt banii, s-ar duce imediat să-i scoată şi ar face... shopping. La capitolul avere personală, Macy recunoaşte că are trei proprietăţi în Canton, Ohio, şi o groază de bijuterii.

Cântăreaţă, producător muzical, actriţă, Macy Gray a devenit cunoscută pentru rolurile din filmele "Omul Păianjen/ Spider Man", "Deja Vu", "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How To Loose A Guy în 10 Days". Macy Gray i-a "suflat" faimoasei Oprah Winfrey rolul din "Paperboy" (2012), o poveste provocatoare, plină de sugestii sexuale, de ambiţii şi prejudecăţi, plasată în anii '60 în sudul Floridei, un film cu un buget de 12,5 milioane de dolari.

Bazată pe un roman inspirat dintr-o poveste adevărată, pelicula "Paperboy" a fost selecţionată oficial la Festivalul de la Cannes în acest an, iar Gray joacă alături de Nicole Kidman, Matthew McConaughey şi John Cusack. Regizorul Lee Daniels, nominalizat la Oscar pentru "Precious", n-a făcut un secret din faptul că rolul menajerei de culoare Anita i-a fost mai întâi oferit lui Oprah Winfrey, cea mai cunoscută vedetă de televiziune feminină din lume, înainte de a apela la Gray.

"În retrospectivă, nu mi-o pot imagina pe Oprah pe podea încercând să se masturbeze", râde Daniels. "Fiecare are propria interpretare. Oprah ar fi jucat foarte stoic, ceva foarte diferit. Cred că Macy Gray a fost alegerea potrivită, în cele din urmă", mai spune acesta.

Pe 22 noiembrie, accesul la concertul de la Sala Palatului va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00, cu trupa românească Moonlight Breakfast în deschidere.

Biletele sunt disponibile la preţurile de 220 de lei, 170 de lei, 140 de lei şi 110 lei. Tichetele se pot cumpăra online, pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici