Mădălina Drăghici din "Iubire şi onoare" a intrat în noul an cu buzunarele pline

Actriţa Mădălina Drăghici, protagonista telenovelei "Iubire şi onoare", al cărui nou sezon va fi difuzat din 24 ianuarie Acasă, a avut grijă ca la miezul nopţii de Revelion să nu-i lipsească banii din buzunare, informează un comunicat al postului.

202 afișări
Imaginea articolului Mădălina Drăghici din "Iubire şi onoare" a intrat în noul an cu buzunarele pline

Mădălina Drăghici din "Iubire şi onoare" a intrat în noul an cu buzunarele pline

Mădălina Drăghici a sărbătorit Revelionul până în zorii zilei împreună cu prietenii ei şi n-a trecut cu vederea unele dintre cele mai respectate superstiţii din noaptea dintre ani, informează Acasă TV.

"Revelionul l-am petrecut într-un restaurant cochet în compania unui mareeee grup de prieteni. Am dansat până la 5 dimineaţa şi am avut grijă ca ora 00.00 să mă prindă cu bani asupra mea, cu zâmbetul pe buze, cu paharul de şampanie în mână şi cu un obiect vestimentar roşu. Ultimele zile de vacanţă le-am petrecut în regim de spa. M-am bucurat de masaj, jacuzzi şi saună şi de astăzi am revenit cu forţe noi pe platourile de filmare", spune Mădălina Drăghici.

Actriţa şi-a dorit ca în vacanţa de iarnă să petreacă mai mult timp alături de părinţii ei, ceea ce s-a şi întâmplat. "A fost o vacanţă frumoasă în care am făcut exact ce am plănuit: m-am relaxat, m-am odihnit şi am petrecut timp preţios cu familia şi prietenii dragi pe care nu îi văzusem de ceva vreme", a spus ea.

Mai mult, în ultimele zile din 2010, Mădălina Drăghici a învăţat să schieze şi s-a amuzat copios cu prietenii în timp ce au construit un om de zăpadă. "Am fost puţin şi la munte, unde am încercat fără mult succes să schiez, am făcut ceea ce cu greu se poate numi om de zăpadă şi m-am distrat împreună cu prietenii", povesteşte vedeta Acasă.

După o frumoasă vacanţă de iarnă, din 24 ianuarie, de la ora 20.30, Mădălina Drăghici revine Acasă în noul sezon al telenovelei "Iubire şi onoare", ce va aduce dinamism, suspans, situaţii limită şi transformări majore în viaţa personajelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici