Mădălina Ghenea se ţine în formă cu box, medicina ayurvedică şi postul intermitent

Modelul şi actriţa română trăieşte o poveste de dragoste cu tenismenul bulgari Grigor Dimitrov.

713 afișări
Imaginea articolului Mădălina Ghenea se ţine în formă cu box, medicina ayurvedică şi postul intermitent

S-a zvonit de ceva vreme, acum e oficial. Modelul şi actriţa Mădălina Ghenea şi tenismenul bulgar Grigor Dimitrov sunt logodiţi. În urmă cu aproape două săptămâni au fost împreună în Italia, la Maratea din Basilicata, unde a prezentat noul ei film, Deep Fear. Mădălina a împlinit recent 36 de ani, iar presa italiană i-a prezentat secretele.

Modelului şi actriţei îi pasă foarte mult de alimentaţie şi are grijă de ea alegând alimente sănătoase şi naturale. De asemenea, are grijă să bea multă apă pe parcursul zilei, ceea ce o ajută să rămână hidratată şi să aibă pielea şi părul sănătos. Practică postul intermitent din când în când. Nu o face pentru a slăbi, dar simte că corpul lui este purificat în acest fel.

Un fizic ca cel al Mădălinei Ghenea nu se datorează doar Mamei Natură. Modelului îi place foarte mult să facă sport. În sală sau în aer liber. Se plimbă pe străzile oraşului în haine sport şi cu căştile pe urechi.

În sală, în schimb, se antrenează atât cu greutatea corporală, cât şi cu greutăţi, pe care le foloseşte pentru a-şi tonifia picioarele şi fesele, în special. De ceva vreme a descoperit si boxul, un sport pe care îl iubeşte foarte mult, pentru că spune că îi permite să lucreze întreg corpul şi este pe cât de obositor, pe atât de distractiv.

Mădălina are grijă de piele şi de păr cu creme de corp şi de faţă. Nu uită niciodată să se demachieze, uneori când călătoreşte şi nu are produsele la îndemână, foloseşte puţin ulei de cocos.

Cât despre păr, însă, actriţa are mare grijă de el şi pentru coafurile pe care le adoră să se inspire de la Anna Magnani şi Sophia Loren. Mai mult, Mădălina a îmbrăţişat de mult medicina ayurvedică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici