Madonna a contestat decizia tribunalului din Malawi

Madonna a făcut recurs la decizia tribunalului din Malawi, care a respins, la sfârşitul săptămânii trecute, cererea de adoptare a fetiţei orfane Mercy James, în vârstă de trei ani, înaintată de celebra cântăreaţă americană, informează people.com.

19 afișări
Imaginea articolului Madonna a contestat decizia tribunalului din Malawi

Madonna a contestat decizia tribunalului din Malawi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am pregătit toate documentele necesare şi vom ataca în justiţie decizia judecătoarei Chombo de la Înalta Curte", a declarat Alan Chinula, avocatul din Malawi al Madonnei.

Un membru al asociaţiei de caritate Raising Malawi, înfiinţată de Madonna, a declarat că Anne Chikhwaza, directoarea orfelinatului Kondanani Children's Village, s-a deplasat duminică la Kumbali Lodge, hotelul în care a fost cazată cântăreaţa americană, pentru a o prelua pe micuţa Mercy şi a o conduce înapoi la orfelinat.

"Madonna a petrecut multă vreme cu Mercy. Părea tristă, dar Lourdes, care s-a înţeles bine cu fetiţa, părea devastată", a declarat aceeaşi sursă.

Între timp, Madonna a plecat în Marea Britanie, pentru a sărbători Paştile evreiesc la Londra şi pentru a le permite copiilor ei să îl revadă pe fostul ei soţ, regizorul britanic Guy Ritchie.

Regizorul a sprijinit acţiunea Madonnei, declarând, vineri, în urma deciziei nefavorabile a judecătoarei din Malawi, că renumita cântăreaţă este o mamă extraordinară şi că el o va sprijini în acest demers.

Madonna, sosită în urmă cu o săptămână în Malawi, împreună cu fiica ei, Lourdes, în vârstă de 12 ani, şi fiul ei adoptiv, David Banda, în vârstă de 3 ani, doreşte să o adopte pe Mercy James, o fetiţă pe care a cunoscut-o în 2006, într-un orfelinat din Malawi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici