Madonna a donat victimelor cutremurului din Italia o jumătate de milion de dolari

Cântăreaţa Madonna a răspuns printr-o donaţie generoasă - o jumătate de milion de dolari - apelului făcut de primarul localităţii Pacentro, din regiunea Abruzzo din Italia, care a cerut, luni, ajutoare pentru supravieţuitorii cutremurului devastator din peninsulă, informează people.com.

59 afișări
Imaginea articolului Madonna a donat victimelor cutremurului din Italia o jumătate de milion de dolari

Madonna a donat victimelor cutremurului din Italia o jumătate de milion de dolari

Madonna, ai cărei bunici pe linie paternă au trăit în Pacentro până în 1919, a făcut "o donaţie substanţială", în favoarea sinistraţilor italieni, ajunşi într-o situaţie disperată după ce un cutremur cu magnitudinea de 6,3 grade a lovit regiunea în care locuiesc şi a făcut peste 200 de victime, a explicat Liz Rosenberg, purtătoarea de cuvânt a celebrei artiste americane.

Cântăreaţa nu a dorit să dezvăluie suma donată, dar o sursă a declarat presei americane că artista a donat 500.000 de dolari.

"Sunt bucuroasă că pot să dau o mână de ajutor oraşului de unde provin strămoşii mei", a declarat Madonna pentru revista People. "Inima mea este alături de cei care i-au pierdut pe cei dragi şi ale căror case au fost distruse", a adăugat celebra cântăreaţă americană.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici