Madonna a îmbătrânit? Vezi aici cum arată diva fără machiaj

Madonna este surprinsă din ce în ce mai des în fotografii obosită, neîngrijită şi neglijentă, arătându-şi vârsta de 51 de ani. Cu cearcăne şi nefardată, vedeta este în evident contrast cu apariţiile din primăvară în pictoriale sexy şi fotografii în care arăta cu mult mai tânără.

758 afișări
Imaginea articolului Madonna a îmbătrânit? Vezi aici cum arată diva fără machiaj

Madonna a îmbătrânit? Vezi aici cum arată diva fără machiaj (Imagine: Daily Mail)

Artista lucrează intens la cel de-al doilea film din cariera sa de regizor, W.E., o dramă inspirată din viaţa regelui Edward al VIII-lea, monarhul care a renunţat la tronul Marii Britanii pentru a se căsători cu o americancă.

Precedentul film regizat de Madonna a fost "Filth and Wisdom/ Mizerie şi înţelepciune", lansat pe marile ecrane în 2008.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici