Madonna, acuzată de plagiat. Seamănă melodia "L.O.V.E. Banana" cu cea mai nouă piesă a vedetei? - VIDEO

Un star pop brazilian, Joao Brasil, afirmă că Madonna a plagiat una din piesele sale, cântăreţul spunând că single-ul "Gimme All Your Luvin'' de pe cel mai nou album al vedetei americane, "MDNA", seamănă cu piesa lui "L.O.V.E. Banana".

493 afișări
Imaginea articolului Madonna, acuzată de plagiat. Seamănă melodia "L.O.V.E. Banana" cu cea mai nouă piesă a vedetei? - VIDEO

Madonna, acuzată de plagiat

Albumul "MDNA" va fi lansat abia pe 26 martie, dar Joao Brasil spune că vedeta a copiat partea de refren de la piesa sa "L.O.V.E. Banana", potrivit nme.com.

Potrivit presei locale, casa de discuri braziliană Jam se gândeşte să o dea în judecată pe Madonna, dar artistul nu ştie ce să facă, pentru că Madonna este idolul său. El a declarat pentru publicaţia braziliană Folha da Sao Pauolo: "Încă nu înţeleg ce se întâmplă. Sunt un mare fan al ei. Dacă este un plagiat, atunci cu atât mai bine. Ea este întotdeauna în partea îndrăzneaţă a muzicii, deci este un semn bun despre ceea ce fac eu".

El a mai spus că, personal, nu doreşte să intre într-o dispută legală cu Madonna şi că doar casa de producţii, dacă vrea, poate să o acţioneze în justiţie.

Madonna a interpretat piesa "Gimme All Your Luvin'' în pauza din finala Super Bowl de anul acesta, pe 5 februarie.

"MDNA" este al 12-lea album de studio al Madonnei şi urmează materialului discografic "Hard Candy", lansat în 2008.

Anul acesta, Madonna va începe, printr-un concert organizat în luna mai la Tel Aviv, cel de-al nouălea ei turneu mondial din carieră, care o va conduce pe artista americană prin Europa, apoi în America şi ulterior în Australia, unde artista nu a mai concertat de peste 20 de ani.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici