Madonna adoptă stilul indian de ziua ei

Madonna va împlini, pe 16 august, vârsta de 52 de ani, iar cu această ocazie, cântăreaţa şi actriţa din filmul "Ce e mai bun în viaţă", difuzat la Cinema Acasă pe 15 august, de la orele 20.30, va sărbători în stil indian.

46 afișări
Imaginea articolului Madonna adoptă stilul indian de ziua ei

Madonna adoptă stilul indian de ziua ei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Diva pop va purta la petrecerea de ziua ei o rochie special făcută pentru ea de designerii indieni Falguni şi Shane Peacock, iar iubitul Madonnei, Jesus Luz, a fost cel care l-a rugat pe stilistul artistei să îi contacteze pe cei doi creatori din Mumbai.

"Da, facem o rochie pentru Madonna. Am fost abordaţi de stilistul ei, care ne-a spus să îi croim o rochie neagră, culoarea ei favorită", a mărturisit Falguni, care este în tratative şi cu Lady Gaga.

Totuşi, prioritatea designerilor este, pentru moment, Madonna. "Am făcut două costume pentru ea, unul negru cu detalii din argint, cealălalt tot negru, dar cu accesorii aurii. Costumul are o varietate de texturi, am folosit şi piele în combinaţie cu alte materiale pentru a realiza o rochie pe care suntem siguri că o va iubi. Una dintre rochii o va purta de ziua ei, iar cealaltă va fi pentru o reprezentaţie live", au spus designerii.

Întrebaţi de ce nu au optat pentru o ţinută indiană mai tradiţională, designerii au răspuns: "Trebuie să înţelegem că celebrităţile internaţionale nu sunt neapărat interesate să poarte sari şi alte costume tradiţionale".

Totuşi, Madonna este o admiratoare declarată a culturii hinduse şi are un mare respect faţă de costumele tradiţionale indiene. "Rochia este croită în mai multe straturi, iar pe linia bustului are plachete aurii. Este transparentă în unele părţi şi opacă în altele", povesteşte Falguni despre rochia creată special pentru regina muzicii pop.

Telespectatorii postului Acasă o vor putea urmări pe Madonna chiar în ajunul zilei ei de naştere, duminică, 15 august, de la orele 20.30, în filmul "Ce e mai bun în viaţă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici