Madonna: Am fost violată la puţin timp după ce m-am mutat în New York

Madonna a dezvăluit, vineri, într-un editorial, că a fost violată pe acoperişul unei clădiri sub ameninţarea unui cuţit, incidentul petrecându-se la puţin timp după ce s-a mutat în New York.

1739 afișări
Imaginea articolului Madonna: Am fost violată la puţin timp după ce m-am mutat în New York

Madonna (Imagine: captura video)

"New York nu a fost ce m-am gândit eu că va fi", scrie ea, într-un material publicat în Harper's Bazaar. "Nu m-a primit deloc cu braţele deschise. În primul an, am fost ameninţată cu un pistol. Apoi, violată pe acoperişul unei clădiri unde am fost dusă sub ameninţarea unui cuţit şi am avut apartamentul spart de trei ori", a dezvăluit aceasta, informează hollywoodreporter.com.

Comentariul vedetei pop vine după ce, acum aproape două decenii, Madonna a dezvăluit pentru prima dată tragedia prin care a trecut. În 1995, într-un interviu în care îşi promova volumul "Sex", Madonna a vorbit pentru publicaţia New Musical Express din Londra despre această experienţă.

"Într-un fel a fost o experienţă care m-a făcut să deschid ochii. Am locuit în New York doar un an şi eram foarte tânără, foarte încrezătoare în oameni", a spus acesta, când a vorbit pentru prima oară despre incident. De asemenea, acesta a afirmat că acel episod din viaţa sa a făcut-o "mai descurcăreaţă şi mai isteaţă".

Povestea a fost reluată şi în 2007, de către Lucy O'Brien, în cartea biografică despre viaţa cântăreţei Madonna, intitulată "Like and Icon". În carte se afirmă că în timpul incidentului, Madonna a fost forţată să facă sex oral.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici