Madonna, ameninţată cu moartea de terorişti

Cântăreaţa americană Madonna a primit ameninţări cu moartea din partea unui grup de terorişti musulmani, după izbucnirea conflictului din Fâşia Gaza, potrivit revistei People, informează haaretz.com.

11 afișări
Imaginea articolului Madonna, ameninţată cu moartea de terorişti

Madonna, ameninţată cu moartea de terorişti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Madonna, cunoscută pentru devotamentul ei faţă de Kabbala, un cult mistic derivat din iudaism, a vizitat Israelul de mai multe ori în trecut.

În urma acestor ameninţări, surse din anturajul celebrei artiste au declarat că aceasta a apelat la serviciile a două gărzi de corp israeliene, pentru securitatea sa şi a familiei ei.

Informaţiile difuzate de People susţin că un site afiliat mişcărilor extremiste musulmane l-a citat pe un oficial al Frontului Popular Palestinian care a declarat: "(Mă întrebaţi, n.r.) dacă o voi întâlni (pe Madonna, n.r.)? Voi avea onoarea să fiu primul care o va decapita, dacă ei vor continua să răspândească religia lor satanică împotriva islamului".

Cele două gărzi de corp angajate de Madonna l-au avertizat pe fostul ei soţ, regizorul britanic Guy Ritchie, că reşedinţa lui, amplasată într-o zonă comercială aglomerată a Londrei, se află în pericol de a fi atacată, în special în zilele în care acesta are grijă de cei trei copii pe care îi are cu cântăreaţa.

Madonna i-a cerut lui Ritchie, de care s-a despărţit recent, să îşi găsească o nouă reşedinţă, care să fie mai sigură. Ritchie i-a promis că va face acest lucru după ce se va întoarce de la New York. Până atunci, copiii au fost mutaţi într-o altă reşedinţă.

Madonna şi Ritchie au împreună doi fii: Rocco, în vârstă de opt ani, şi David, în vârstă de trei ani, adoptat din Malawi. Madonna mai are o fiică, Lourdes, născută în 1996, în urma relaţiei avute cu instructorul de fitness Carlos Leon.

Madonna şi Ritchie şi-au anunţat despărţirea în octombrie, la aproape opt ani după căsătoria lor, celebrată la castelul Skibo, din Scoţia.

Citeşte şi:

Madonna şi Guy Ritchie, oficial divorţaţi

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici