Madonna confirmă colaborarea cu vedetă latino

Madonna confirmă colaborarea cu vedeta latino Maluma şi anunţă că a petrecut weekendul în studio cu interpretul columbian, arată platforma Contact Music.

171 afișări
Imaginea articolului Madonna confirmă colaborarea cu vedetă latino

Madonna confirmă colaborarea cu vedetă latino

Cântăreaţa, în vârstă de 60 de ani, i s-a alăturat muzicianului columbian care a mai lucrat în trecut cu Shakira şi Ricky Martin pentru a lucra la o nouă piesă.

Madonna a publicat imagini din studio pe Instagram şi a comentat ”Pregătim nişte Fuego (foc) aici”. Iar Maluma a scris pe profilul său ”Ms. Crazy & Mr. Safe'' (Dna.Nebunie& Dl.Siguranţă”).

Cântăreţul a şi propus un nume, mai mult sau mai puţin serios pentru colaborarea lor, ”MA DU MA”.

Cel de-al 14-le album de studio al Madonnei se anunţă cel mai variat de până acum, cântăreaţa anunţând deja că are de gând să înregistreze un nou material cu Orquestra Batukadeiras, o orchestră exclusiv feminină din Portugalia.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Cel de-al 14-lea album de studio al Madonnei va fi lansat spre sfârşitul acestui an şi va fi promovat printr-un turneu, primul, după trei ani de pauză.

În vârstă de 25 de ani, Juan Luis Londoño Arias, pe numele său de scenă Maluma, este cântăreţ şi compozitor. Maluma şi-a lansat primul album de studio, "Magia", în 2012. Videoclipul single-ului "Obsesión" de pe acest album a înregistrat 184 de milioane de vizualizări pe platforma YouTube. Cel de-al doilea album, "Pretty Boy, Dirty Boy", a fost lansat la sfârşitul lui 2015 şi conţine elemente de reggaeton, pop şi urban music. Single-urile "Borró Cassette", "El Perdedor" şi "Sin Contrato" au intrat în Top 10 Billboard Hot Latin Songs. De-a lungul carierei a primit mai multe nominalizări la premii importante, printre care MTV Europe Music Award, precum şi Billboard Music Awards. A câştigat un trofeu Latin Grammy în 2018, pentru albumul său F.A.M.E. şi a fost premiat la premiile Latin American Music în 2015, 2017 şi 2018.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici