Madonna ia lecţii de limba franceză pentru a înţelege conversaţiile copiilor ei

Cântăreaţa americană Madonna a declarat că a început să ia lecţii de limba franceză, pentru "a ţine pasul" cu cei patru copii ai ei, care învaţă la o şcoală franceză şi discută de multe ori între ei, acasă, în această limbă.

340 afișări
Imaginea articolului Madonna ia lecţii de limba franceză pentru a înţelege conversaţiile copiilor ei

Madonna (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Artista americană şi-a înscris toţi cei patru copii - Lourdes, în vârstă de 15 ani, Rocco, în vârstă de 11 ani, David, în vârstă de şase ani, şi Mercy, în vârstă de cinci ani - la o şcoală cu predare în limba franceză, informează contactmusic.com.

Madonna a început să studieze şi ea această limbă, pentru a înţelege ce spun copiii ei atunci când aceştia vorbesc unii cu alţii.

"Franceza mea nu e impresionantă, dar este suficient de bună. Toţi cei din casa mea, cu excepţia mea, vorbesc perfect limba franceză", a declarat cântăreaţa americană pentru publicaţia britanică The Sun on Sunday.

"Am ajuns să înţeleg atunci când ei nu vorbesc despre teme. Încep să înţeleg şi îi întreb adeseori: «Ce-ai spus acolo?». Cunosc cuvintele folosite în înjurăturile din limba franceză, aşa că ei trebuie să fie atenţi şi să nu le folosească", a adăugat cântăreaţa americană.

Madonna are doi copii adoptaţi din Malawi, David şi Mercy, pe lângă copiii ei naturali - Lourdes şi Rocco.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop" (Regina muzicii pop), Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2010, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici