Madonna poate să adopte încă un copil din Malawi

Recursul făcut de cântăreaţa americană Madonna la decizia unui tribunal din Malawi de a respinge cererea ei de adoptare a micuţei Mercy James a fost, în cele din urmă, avizat favorabil, informează femalefirst.co.uk.

22 afișări
Imaginea articolului Madonna poate să adopte încă un copil din Malawi

Madonna poate să adopte fetiţa din Malawi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Madonna, în vârstă de 50 de ani, a reuşit în cele din urmă să îi convingă pe cei trei judecători de la Curtea Supremă din Malawi să aprobe cererea ei de adopţie.

Doi dintre judecători au depus deja rapoarte prin care recomandă ca micuţa Mercy James să fie dată spre adopţie cântăreţei americane, iar despre raportul celui de-al treilea judecător, presa internaţională spune că este "în deplin acord cu deciziile celorlalţi doi judecători".

Decizia finală a tribunalului din Malawi urmează să fie făcută publică duminică, 14 iunie, în capitala acestui stat african, Lilongwe.

O sursă de la Curtea de Apel din Malawi a declarat pentru tabloidul britanic The Sun: "Documentele sunt redactate chiar în aceste zile. Toate recomandările judecătorilor sunt în favoarea procedurii de adopţie. Mercy ar trebui să înceapă să îşi facă bagajele, pentru că va pleca în America".

Madonna, care a fost surprinsă de paparazzi în timp ce plângea, la puţin timp după ce cererea ei de adopţie fusese respinsă, este în prezent extrem de bucuroasă. Un bun prieten al artistei americane a declarat:

"E extrem de fericită. A promis că nu o va abandona pe Mercy şi, credeţi-mă, ea poate să mute munţii atunci când este hotărâtă să facă ceva. Nicio piatră nu a rămas neîntoarsă pentru a dovedi că decizia iniţială a fost greşită".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici