Madonna, prea "catolică" pentru a-şi înşela soţul (Video)

Madonna este prea "catolică" pentru a-l înşela pe soţul său, regizorul britanic Guy Ritchie, potrivit fratelui cântăreţei americane, Christopher Ciccone, care spune că zvonurile despre o posibilă legătură a starului cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez nu sunt adevărate.

19 afișări
Imaginea articolului Madonna, prea "catolică" pentru a-şi înşela soţul (Video)

Madonna, prea "catolică" pentru a-şi înşela soţul

"În ciuda tuturor lucrurilor, ea rămâne o mică credincioasă catolică", prin naştere şi educaţie, a declarat Christopher Ciccone pentru postul de televiziune ABC. Acesta a mai spus că este "prea puţin probabil" ca Madonna, în vârstă de 49 de ani, să fi distrus mariajul jucătorului de baseball. "Mi se pare absurd", a spus acesta, recunoscând, totuşi, că Rodriguez "ar fi genul ei".

Un material apărut săptămâna trecută în revista People informa că soţia lui Alex Rodriguez, Cynthia, l-a părăsit pe jucătorul de baseball din cauza presupusei relaţii pe care acesta o are cu Madonna.

Ciccone, care este certat cu sora sa, este de părere că starul şi sportivul s-au apropiat datorită interesului comun pentru Kabbalah, un cult mistic derivat din iudaism, promovat intens de celebrităţi precum Madonna sau Victoria Beckham. Pasiunea Madonnei pentru acest cult este atât de intensă încât chiar a încercat să-şi şantajeze fratele pentru a-l face să se convertească, a spus acesta.

"Cred că va face ceea ce este mai bine pentru familia şi copiii săi şi ceea ce este mai bine pentru a-şi salva căsnicia - ea nu este genul să-şi părăsească soţul", a mai spus fratele starului.

Pe 7 iulie, Madonna a dezminţit, printr-un comunicat, speculaţiile cu privire la o legătură cu Alex Rodriguez.

Într-o carte care va apărea marţi, în Statele Unite, intitulată "Viaţa cu sora mea, Madonna", Ciccone, care a fost dansator în trupa starului, spune că relaţia cu sora sa a fost atât de apropiată la un moment dat încât "trăiau ca într-o căsnicie".

"Nu sunt mulţi fraţi care ajung în genunchi în vestiarul surorii, ştergând transpiraţia de pe corpul ei nud, este o situaţie bizară", a povestit acesta pentru postul ABC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici