Madonna refuză ca fiica sa adoptată din Malawi să fie văzută de presupusul ei tată

Madonna îi refuză presupusului tată al fiicei sale Mercy, adoptată din Malawi, dreptul de a o vedea pe fetiţă, a anunţat duminică un cotidian sud-african.

23 afișări
Imaginea articolului Madonna refuză ca fiica sa adoptată din Malawi să fie văzută de presupusul ei tată

Madonna refuză ca fiica sa adoptată din Malawi să fie văzută de presupusul ei tată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

James Kambewa, în vârstă de 26 de ani, angajat ca ospătar într-un restaurant din oraşul sud-african Durban, a dorit să o întâlnească pe Mercy, fetiţa în vârstă de 4 ani adoptată în 2009 de Madonna.

Barbara Charone, purtătoarea de cuvânt a cântăreţei americane, a declarat că în certificatul de naştere al copilului nu apare numele tatălui.

"Familia nu ştie cine este tatăl. Oficialii satului nu cunosc nimic despre tată (...) Mama copilului a fost violată şi abandonată", a declarat Barbara Charone pentru Sunday Times.

Curtea Supremă din Malawi, un mic stat extrem de sărac din sudul Africii, a autorizat această adopţie în iunie 2009, după un refuz în primă instanţă.

"A existat un termen de trei săptămâni între pledoarii (prezentate în faţa Curţii) şi pronunţarea hotărârii, în cursul căruia tatăl copilului ar fi putut să se facă cunoscut. Dar el nu a făcut nimic", a precizat purtătoarea de cuvânt a artistei americane.

În plus, Ministerul pentru femei din Malawi şi-a dat avizul, considerând că este în interesul copilului ca acesta să nu aibă contacte cu nicio persoană care ar pretinde că este părintele lui.

Justiţia din Malawi a declarat că fetiţa s-a născut în ianuarie 2006 dintr-un tată necunoscut şi o mamă, în vârstă de 14 ani, care a murit la câteva zile după naştere.

Totuşi, James Kambewa a anunţat încă de anul trecut că va contesta această adopţie şi susţine că a aflat că "fiica" lui trăieşte doar după apariţia acestor informaţii în presă. Iniţial, el crezuse că fetiţa murise în acelaşi timp cu mama ei.

La începutul lunii mai, James Kambewa a declarat pentru Sunday Times că este mulţumit de faptul că Madonna se ocupă de creşterea şi educaţia micuţei Mercy, dar că speră să îşi întâlnească fiica într-o bună zi.

La începutul anilor '90, Madonna l-a cunoscut pe antrenorul de fitness Carlos Leon, iar din această relaţie s-a născut Lourdes. Madonna mai are un fiu biologic, Rocco, cu regizorul Guy Ritchie, şi alţi doi copii adoptaţi din Malawi - David şi Mercy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici