Madonna se simte mai bine

Cântăreaţa americană Madonna a declarat că se simte mai bine, după ce, sâmbătă, a suferit un accident de călărie uşor, în timp ce se afla în vizită la nişte prieteni, în Long Island, New York, informează site-ul popeater.com.

14 afișări
Imaginea articolului Madonna se simte mai bine

Madonna se simte mai bine (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Madonnei, calul pe care se afla cântăreaţa s-a speriat de nişte fotografi.

Potrivit reporterilor New York Daily News, care au întâlnit-o pe diva pop, aceasta nu prezenta semne ale unor răni grave şi le-a declarat că "se simte mai bine".

Fotograful Thomas Hinton, singurul care a pozat-o pe artistă călărind, neagă că ar avea vreo legătură cu accidentul Madonnei, argumentele sale fiind susţinute şi de poliţia locală.

Hinton a declarat că a fotografiat-o pe Madonna, dar că a plecat din locul în care se afla artista deoarece nu putea face fotografii de calitate. El spune că a aflat de accidentul cântăreţei după circa 40 de minute, când s-a întors în acel loc.

"Făceam fotografii din stradă şi am ajuns la 10 minute după ce ea a căzut. Nu ştiu despre ce vorbeşte (purtătorul de cuvânt al Madonnei, n.r). Dacă aş fi speriat calul, aş fi avut fotografii", a mai spus Hinton.

Madonna a mai fost rănită în urma unui accident de călărie în 2005, când şi-a fracturat mai multe coaste.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame. Pe 26 august, ea va concerta la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky & Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici