Madonna şi Guy Ritchie au ajuns la un acord în privinţa custodiei copiilor (Video)

Madonna şi Guy Ritchie au ajuns la o înţelegere în privinţa custodiei copiilor lor, prin semnarea unui acord care prevede ca aceştia să locuiască în Statele Unite, împreună cu mama lor, informează femalefirst.co.uk.

13 afișări
Imaginea articolului Madonna şi Guy Ritchie au ajuns la un acord în privinţa custodiei copiilor (Video)

Madonna şi Guy Ritchie au ajuns la un acord în privinţa custodiei copiilor (Video)

Madonna şi Guy Ritchie şi-au anunţat despărţirea în octombrie 2008, iar divorţul s-a finalizat pe 9 ianuarie, marcând sfârşitul unui mariaj care a durat opt ani.

Cei doi foşti parteneri au încheiat foarte rapid o înţelegere, la un tribunal din Marea Britanie, care prevedea custodia comună asupra celor doi copii ai cuplului, Rocco, în vârstă de 8 ani şi David, în vârstă de 3 ani, adoptat din Malawi.

Madonna, care a părăsit domiciliul din Marea Britanie pentru a se muta în Statele Unite, a solicitat ca acest caz să fie transferat la un tribunal din New York, cerându-i judecătorului să aprobe înţelegerea încheiată cu fostul ei soţ şi să valideze termenii custodiei comune asupra copiilor şi pe teritoriul american.

Astfel, Curtea Supremă din Manhattan a validat, pe 11 martie, acordul, care prevede ca cei doi copii să rămână alături de mama lor, în New York, beneficiind de vizite regulate din partea tatălui.

Copiii au petrecut o perioadă în Marea Britanie, în timpul vacanţelor şcolare.

Lourdes, fiica Madonnei, în vârstă de 12 ani, provenind dintr-o relaţie anterioară a artistei, va rămâne şi ea la New York, cu mama sa.

 


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici