Madonna şi Guy Ritchie vor petrece Crăciunul împreună

Madonna şi regizorul britanic Guy Ritchie, deşi oficial nu mai formează un cuplu, au hotărât să petreacă împreună sărbătoarea de Crăciun, informează celebrity-mania.com.

21 afișări
Imaginea articolului Madonna şi Guy Ritchie vor petrece Crăciunul împreună

Madonna şi Guy Ritchie vor petrece Crăciunul împreună (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, foştii parteneri de viaţă au luat această decizie deoarece copiii lor doreau să petreacă ziua de Crăciun alături de regizorul britanic, în reşedinţa de vacanţă a acestuia din Wiltshire (Marea Britanie).

"Madonna va veni aici pentru 24 de ore, pentru ca Guy (Ritchie - n.r.) să poată petrece Crăciunul împreună cu copiii", a declarat o sursă. "Relaţia lor este cât se poate de amicală, iar copiilor le place foarte mult să petreacă Crăciunul la Ashcombe House din Wiltshire, pe care Guy a transformat-o într-o veritabilă casă a lui Moş Crăciun", a adăugat aceeaşi sursă.

Madonna şi Guy Ritchie s-au căsătorit în decembrie 2000. După un mariaj care a durat şapte ani şi jumătate şi numeroase zvonuri referitoare la o despărţire iminentă, cei doi artişti au făcut public, în cele din urmă, la sfârşitul anului 2008, că vor divorţa. Divorţul a fost finalizat în ianuarie 2009.

Cei doi au împreună un fiu biologic, Rocco, în vârstă de opt ani, şi un alt fiu adoptat din Malawi, David, în vârstă de patru ani. Madonna mai are o fiică biologică, Lourdes, în vârstă de 12 ani, cu fostul ei antrenor de fitness, Carlos Leon, şi o altă fiică adoptată din Malawi, Mercy, în vârstă de 4 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici