Madonna, verificată de Serviciile sociale în cadrul procedurilor de adopţie a unui copil din Malawi-AFP

Starul muzicii pop americane Madonna şi soţul său, regizorul britanic Guy Ritchie, vor fi vizitaţi, la sfârşitul lunii iulie, de un inspector de la Serviciile sociale din Malawi, care va decide dacă cei doi formează o familie potrivită pentru a-l adopta pe micul David Banda, transmite AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Madonna, verificată de Serviciile sociale în cadrul procedurilor de adopţie a unui copil din Malawi-AFP

Madonna, verificată de Serviciile sociale în cadrul procedurilor de adopţie a unui copil din Malawi-AFP

Directorul Serviciilor sociale din cadrul Ministerului pentru protecţia femeilor şi copiilor din Malawi, Penston Kilembe, va efectua timp de cinci zile o anchetă la domiciliul de la Londra al starului. Timp de cinci ore pe zi, inspectorul va evalua viaţa de familie a Madonnei, a lui Guy Ritchie şi a celor doi copii ai lor, Lourdes şi Rocco.

Inspectorul va discuta cu cuplul de vedete despre teme importante precum consumul de alcool, sterilitate, poziţia faţă de divorţ şi infidelitate, potrivit cotidianului britanic The Sun.

Madonna este în curs de a adopta un copil originar din Malawi, David Banda, asupra căruia a obţinut tutelă temporară din octombrie 2006. Potrivit cotidianului The Sun, vizita inspectorului este ultima etapă legală înainte de adopţia definitivă a băieţelului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici