Maia Morgenstern: Aş vrea să joc în desene animate (Video)

Actriţa Maia Morgenstern a declarat luni seara, în cadrul evenimentului CineClubul NexT, că filmul de desene animate, "Ratatouille", la proiecţia căruia a fost invitată, este "o tragedie perfectă", deoarece în film "toată lumea are dreptate".

113 afișări
Imaginea articolului Maia Morgenstern: Aş vrea să joc în desene animate (Video)

Maia Morgenstern: Aş vrea să joc în desene animate (Imagine: Mediafax Foto)

Maia Morgenstern, care a venit la proiecţie cu fiica sa, Isadora, consideră că fiecare dintre personajele din "Ratatouille" are dreptate în felul său şi acest lucru transformă filmul de desene animate într-o tragedie. La proiecţia, organizată la Cityplex şi moderată de criticul Andrei Gorzo, au participat câteva zeci de persoane, în special tineri.

Actriţa a mărturisit că a ales să vorbească despre filmul "Ratatouille", deşi organizatorii CineClubul NexT îi propuseseră o serie de pelicule apreciate, printre care s-au numărat "Ultimul rege al Scoţiei", în regia lui Kevin Macdonald, "Labirintul lui Pan" de Guillermo del Toro şi "Volver" de Pedro Almodovar.

Morgenstern a explicat că "Ratatouille" o înduioşază. "În filmul acesta, fiecare se raportează cum vrea la opera de artă, noi hotărâm până unde avem curajul să visăm, ce avem curaj să aruncăm în aer pentru visele noastre", a spus actriţa, subliniind că "Ratatouille" conţine şi elemente de thriller. Cunoscuta actriţă a precizat că simţea nevoia să revadă filmul, susţinând că este invidioasă pe faptul că în desene animate sunt posibile scene care ei nu i-ar reuşi niciodată. "Aş vrea să joc în desene animate", a spus Maia Morgenstern.

Morgenstern consideră că filmul are şi o dimensiune educativă, deoarce face referire la diferenţele dintre diferite grupuri, pe care membrii grupurilor respective nu le pot depăşi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici