Mama preşedintelui Nicolas Sarkozy: Carla este perfectă!

Mama preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, Andrée - "Dadu" pentru apropiaţi -, a acordat un interviu postului de televiziune online Omegatv.tv, cu ocazia împlinirii unui an de când fiul său este preşedinte, ea declarând, printre altele, că actuala soţia a acestuia, Carla Bruni, este "perfectă".

29 afișări
Imaginea articolului Mama preşedintelui Nicolas Sarkozy: Carla este perfectă!

Mama preşedintelui Nicolas Sarkozy, despre Carla Bruni: Carla este perfectă! (Imagine: Mediafax Foto)

În interviul acordat Omegatv.tv, Andrée Sarkozy, cunoscută pentru discreţia şi eleganţa sa, a declarat că, în copilărie, Nicolas Sarkozy era foarte pasionat de citit, "colecţiona timbre", la fel ca bunicul său pe linie maternă şi era "în competiţie" cu fraţii săi. Ea a mărturisit că Nicolas a fost cel mai ataşat de ea dintre copii şi că divorţul de tatăl său l-a "contrariat" pe acesta.

Andrée Sarkozy a vorbit, în interviu, şi despre poveştile de dragoste ale fiului său ajuns preşedinte de stat, ca şi despre nurorile sale. Dintre acestea, Carla Bruni-Sarkozy este, fără nicio îndoială, cea mai aproape de inima mamei-soacre: Carla Bruni-Sarkozy - "absolut fermecătoare, adorabilă, foarte amuzantă şi drăguţă". "Toată lumea o iubeşte. Ea reuneşte un număr de calităţi excepţionale. Are o lejeritate, aţi văzut-o în Anglia, este perfectă". Un singur "reproş" a avut Andrée Sarkozy faţă de Carla: "Am fost prima doamnă a Franţei timp de numai 15 zile, din cauza ta", a spus mama preşedintelui, adresându-se noii soţii a lui Nicolas Sarkozy.

Totuşi, "Dadu" a mărturisit că o iubea şi pe prima soţie a preşedintelui, Marie, mama primilor doi copii ai acestuia: "Am fost foarte apropiată de prima sa soţie, căreia i-am luat apărarea când au fost probleme...".

În ceea ce o priveşte pe Cécilia Attias, lucrurile stau cu totul altfel: mama lui Sarkozy a recunoscut că a avut raporturi "foarte corecte" cu fosta primă doamnă, dar că o considera "misterioasă" şi nu prea o înţelegea. Cât despre despărţirea lor, din octombrie anul trecut, Andrée a declarat că relaţia dintre Nicolas şi Cécilia trena deja de ceva vreme.

Andrée Sarkozy a făcut referire şi la ultima nuntă a fiului său, apreciindu-i simplitatea. "Mariajul cu Carla a fost foarte simplu... A urmat o cină la Lanterne, iar Carla a avut un lapsus foarte simpatic: a spus La Luzerne în loc de La Lanterne!", a afirmat ea, adăugând: "Carla era chiar foarte relaxată, plină de umor!".

Într-un interviu acordat în decembrie 2007 unei publicaţii franceze, Andrée Sarkozy, în vârstă de 80 de ani, a declarat că fiul său nu ar trebui să aibă probleme în a-şi găsi o nouă iubită după divoţul de soţia sa, Cécilia.

"Ştiţi, având în vedere postul în care se află, singura dificultate ar fi în a alege. Dar sper că nu se va mai căsători niciodată. M-am săturat de mirese", declara atunci Andrée Sarkozy. Ea a mai spus că s-a înţeles bine cu Cécilia, dar că nu a fost foarte apropiată de fiicele acesteia. "Sunt distante. Foarte reci, ca mama lor", a afirmat Andrée Sarkozy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici