Mama şi fratele lui Jennifer Hudson, ucişi cu focuri de armă

Mama şi fratele actriţei şi cântăreţei Jennifer Hudson, laureată a premiului Oscar, au fost găsiţi împuşcaţi, vineri, în casa familiei din Chicago, conform declaraţiilor purtătorului de cuvânt a lui Hudson şi a autorităţilor americane.

47 afișări
Imaginea articolului Mama şi fratele lui Jennifer Hudson, ucişi cu focuri de armă

Mama şi fratele lui Jennifer Hudson, ucişi cu focuri de armă

Un purtător de cuvânt al poliţiei din Chicago a declarat că se pare că crima se datorează unui incident domestic, dar nu a confirmat identitatea victimelor.

Lisa Kasteler, purtătorul de cuvând a lui Jennifer Hudson, a confirmat că victimele crimei sunt mama şi fratele actriţei, Darnell Donnerson, în vârstă de 57 de ani, şi, respectiv, Jason Hudson, în vârstă de 29 de ani.

Conform legiştilor, Donnerson a fost împuşcată în cap, în timp ce fiul său a fost împuşcat în piept.

"Nu au fost descoperite semne de forţare a intrării în locuinţă:, a declarat Joseph Patterson, de la poliţia din Chicago.

Vecinii familiei au auzit focuri de armă la casa familiei Hudson din South Side, vineri dimineaţă, în jurul orei 08.00 , dar nimeni nu a anunţat incidentul până în jurul orei 03.00 noaptea, au declarat autorităţile.

Descoperirea a fost făcută de sora mai mare a lui Jennifer, Julia Hudson, care se întorcea acasă de la serviciu. Aceasta a sunat la poliţie şi a anunţat şi dispariţia fiului său, în vârstă de şapte ani, Julian King.

Conform poliţiei, în cazul uciderii celor doi şi a dispariţiei copilului, există un suspect, William Balfour, considerat extrem de perioculos. Totodată, aceştia precizează că Balfour, în vârstă de 27 de ani, ar putea conduce o camionetă Suburban truck, înmatriculată pe numele lui Jason Hudson.

Conform vecinilor familiei şi a informaţiilor din presa americană, Balfour este soţul înstrăinat al Juliei Hudson şi tatăl vitreg al fiului ei.

Conform site-ului de internet TMZ.com, Balfour este eliberat condiţionat după ce a stat în închisoare şapte ani şi jumătate pentru tentativă de omor. De asemenea, acesta a fost condamnat anterior pentru deţinere a unui autovehicul furat.

Conform publicaţiei Chicago Tribune, Balfour a fost reţinut de poliţie vineri. Totodată, Fox News susţine că Balfour nu a cooperat cu poliţişti şi nu a oferit informaţii despre locul în care se află băieţelul Juliei Hudson. Poliţia din Chicago nu a confirmat informaţiile.

Jennifer Hudson, în vârstă de 27 de ani, este deţinătoarea unui premiu Oscar, oferit în 2007, pentru rolul din musicalul "Dreamgirls". Hudson şi-a câştigat celebritatea cu emisiunea "American Idol". Jennifer Hudson a lansat un album muzical pe 30 septembrie. În ultimele săptămâni, actriţa se află în turneu de promovare cu cel mai recent film al său, "The Secret Life of Bees".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici