Mama surogat a celui mai mic dintre copiii lui Michael este o infirmieră mexicană

Mama purtătoare a celui mai mic dintre copiii cântăreţului Michael Jackson, Prince Michael II, în vârstă de şapte ani, cunoscut sub numele de Blanket, este o infirmieră mexicană, însă identitatea mamei biologice a acestuia rămâne necunoscută, informează femalefirst.co.uk.

350 afișări
Imaginea articolului Mama surogat a celui mai mic dintre copiii lui Michael este o infirmieră mexicană

Mama surogat a celui mai mic dintre copiii lui Michael este o infirmieră mexicană (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Copiii lui Michael Jackson

Numele femeii este Helena, iar presa britanică indică faptul că ea a acceptat 20.000 de dolari din partea regretatului "Rege al muzicii pop" pentru a deveni mama purtătoare a lui Prince Michael II, după ce un ovul donat de o altă femeie, a cărei identitate nu este cunoscută, a fost fecundat cu sperma starului american şi implantat ulterior în uterul ei.

În ciuda numeroaselor zvonuri vehiculate în presă despre identitatea "adevăratului" tată al lui Blanket, pe certificatul său de naştere este trecut numele lui Michael Jackson la rubrica tatălui biologic, însă rubrica mamei biologice a rămas necompletată.

Un prieten al starului - care avea deja doi copii, Prince Michael I şi Paris, cu fosta lui soţie, Debbie Rowe, în momentul naşterii lui Blanket - a declarat: "Michael îşi dorea un copil programat genetic. Avea deja doi copii minunaţi, dar îşi dorea încă unul şi a fost foarte precis în privinţa genelor pe care voia să le obţină".

Mai multe femei i-au fost prezentate starului american, iar acesta a decis că Helena era alegerea perfectă pentru ceea ce căuta. Aceeaşi sursă a declarat pentru cotidianul britanic Daily Mirror: "El a ales-o pe Helena pentru că ea avea rădăcini latino, şi avea pielea deschisă la culoare, dar şi pentru că era cetăţean american. A plăcut-o pentru că era foarte atrăgătoare şi părea să fie stabilă din punct de vedere emoţional şi inteligentă. Era infirmieră sau asistentă medicală, iar lui i-a plăcut şi acest lucru".

Prince Michael II s-a născut pe 21 februarie 2002, la un spital din San Diego, însă acest copil nu a moştenit niciunul dintre atributele fizice ale Helenei pentru că aceasta a fost doar mama purtătoare.

Imediat după ce s-a născut copilul, donatoarea ovulului, mama biologică a lui Blanket, a semnat toate documentele legale prin care a renunţat la drepturile parentale, bebeluşul fiind transportat la Neverland, celebra fermă din California a starului.

Funerariile publice organizate în memoria lui Michael Jackson

Între timp, poliţia investighează cauzele decesului lui Michael Jackson şi a organizat, marţi, o percheziţie la o farmacie din Las Vegas, încercând să găsească dovezi împotriva medicului personal al starului, Conrad Murray, considerat suspect. Agenţii federali au percheziţionat această farmacie, amplasată între locuinţa lui Murray - acuzat de omucidere - şi biroul acestuia, timp de 90 de minute.

Autorităţile americane au percheziţionat anterior reşedinţa din Las Vegas a medicului şi birourile lui din Las Vegas şi Houston, căutând în principal dovezi care să ateste faptul că acesta a achiziţionat puternicul anestezic Propofol, despre care se bănuieşte că i-a fost injectat cântăreţului în ziua în care acesta a murit.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici