Mamaia: Shaggy a cerut mâncare jamaicană, thailandeză şi chinezească (Video)

Cântăreţul jamaican Shaggy, care va concerta, vineri, pe o plajă din Mamaia, a cerut să-i fie asigurate, lui şi echipei sale, preparate culinare jamaicane, thailandeze şi chinezeşti foarte picante, informează organizatorii evenimentului, compania Events.

16 afișări
Imaginea articolului Mamaia: Shaggy a cerut mâncare jamaicană, thailandeză şi chinezească (Video)

Mamaia: Shaggy a cerut mâncare jamaicană, thailandeză şi chinezească (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit acestora, Shaggy va fi cazat pe perioada şederii sale în România la un hotel de 5 stele din staţiunea Mamaia, aflat în apropierea plajei unde se va desfăşura concertul.

Cerinţele artistului şi ale managementului acestuia nu au fost unele extravagante, singurul lucru pe care şi l-a dorit în mod special Shaggy a fost să aibă un CD player atât în maşina care îi va asigura transportul - un Jaguar XKR -, cât şi în cabina sa de la concert.

Membrii trupei care îl acompaniază pe cântăreţul jamaican au cerut, însă, un play station.

Concertul de vineri va începe de la ora 21.00, cu un recital susţinut de Alex, în deschidere. După concertul de pe plajă, Shaggy va găzdui un afterparty în Club Bamboo Mamaia, cu începere de la miezul nopţii, unde accesul este liber.

Biletele pentru concert pot fi cumpărate online, de pe site-urile www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro şi www.eventim.ro, precum şi din reţeaua magazinelor Diverta din ţară, hypermarket-urile
Carrefour şi magazinele Germanos, la preţul de 55 de lei bucata. Biletele "Golden Ring" - locuri limitate cu vizibilitate maximă, în faţa scenei - costă 75 de lei.

Concertul Shaggy din România, inclus în turneul de promovare a albumului "Intoxication", va prezenta publicului o parte din hiturile artistului jamaican, precum "Oh Carolina", "Boombastic" şi "Hey Sexy Lady".

Shaggy a fost de la bun început un ambasador internaţional pentru mişcarea reggae, fiind singurul artist jamaican în viaţă care a primit Discul de Diamant.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici