Mămici vedete cu cele mai mari venituri în 2008 - GALERIE FOTO

Madonna se află pe primul loc într-un clasament Forbes al mamelor cu cele mai mari venituri în 2008, cu o sumă de 110 milioane de dolari, cântăreaţa fiind urmată de actriţele Reese Witherspoon şi Gwyneth Paltrow.

155 afișări
Imaginea articolului Mămici vedete cu cele mai mari venituri în 2008 - GALERIE FOTO

Mamă a şase copii, Angelina Jolie a avut anul trecut câştiguri de 14 milioane de dolari, ocupând locul şase în topul Forbes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Celebra cântăreaţă pop, mamă a trei copii, căreia i-a fost refuzată recent cererea de a adopta un alt copil din Malawi, a câştigat 105 milioane de dolari doar în urma turneului său de anul trecut şi a vânzării a peste un milion de albume în Statele Unite.

"Madonna a avut un an incredibil în 2008 (...) A avut un turneu mondial de succes. Aşa că ocuparea poziţiei de lider în clasament nu a surprins pe nimeni", a spus Lauren Streib, care a realizat topul Forbes.

Regina muzicii pop a câştigat în 2008 şi din contractele de reprezentare ale unor mărci de succes, potrivit Forbes.

Reese Witherspoon, care a câştigat aproximativ 24 de milioane de dolari anul trecut, a ocupat locul doi în top. Witherspoon are doi copii, Ava şi Deacon, şi în afara carierei de actriţă, este imaginea companiei de cosmetice Avon.

Pe poziţia a treia se află Gwyneth Paltrow, cu venituri de 20 de milioane de dolari. Actriţa a jucat anul trecut în "Omul de oţel/ Iron Man", un film cu încasări de 580 milioane de dolari la nivel mondial, şi a apărut în reclame pentru brandurile Estée Lauder şi Tod.

Potrivit realizatoarei clasamentului Forbes, tot mai multe femei de succes câştigă venituri semnificative din publicitate şi din asocieri cu anumite branduri.

"Este o tendinţă remarcată în ultimele decenii. Vedem tot mai puţine modele şi tot mai multe femei de succes asociate imaginii unor branduri. Publicitatea devine un apanaj al celebrităţii", a spus Lauren Streib.

Pe locul patru în topul Forbes s-a situat Julia Roberts, care a revenit pe marile ecrane în filmul "Duplicity".

Roberts este urmată de actriţa Sarah Jessica Parker, care are un băiat cu soţul ei, Matthew Broderick.

Mamă a şase copii, Angelina Jolie a avut anul trecut câştiguri de 14 milioane de dolari, ocupând locul şase în topul Forbes.

Jolie este urmată de modelul şi prezentatoarea de televiziune Heidi Klum.

Pe lista Forbes se găseşte şi actriţa Kate Winslet.

Şi Faith Hill a fost inclusă în clasamentul Forbes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici