Mănânci cât poţi, plăteşti cât vrei!

Un restaurant din Londra permite clienţilor să decidă singuri cât de mult să plătească pentru felurile de mâncare cumpărate, în încercarea de a atrage cât mai mulţi consumatori în această perioadă dificilă marcată de criza economică mondială.

134 afișări
Imaginea articolului Mănânci cât poţi, plăteşti cât vrei!

Mănânci cât poţi, plăteşti cât vrei (Imagine: Mediafax Foto)

Restaurantul The Little Bay din Farringdon, Londra, oferă clienţilor meniul "all-you-can-eat" ("atât cât poţi mânca"), până la sfârşitul lunii, adresându-se mai ales angajaţilor afectaţi de criza mondială care lucrează în zonele din apropiere, unde se găsesc multe instituţii financiare.

"Fiecare client poate să plătească de la 100 de lire sterline la un penny", a declarat Peter Ilic, proprietarul restaurantului. "Tot ce le cer este să plătească atât cât consideră ei că valorează mâncarea şi serviciile de aici", a adăugat acesta.

Meniul cuprinde aperitive, precum pastă de peşte afumat, salată de raţă, rulouri de somon, pui la rotisor, sau simple sandvişuri, pentru clienţii grăbiţi.

Preţurile variază de la 2,25 lire sterline (2,5 euro) la 8,80 lire sterline (9,7 euro) pentru felul principal, ceea ce reprezintă deja un preţ foarte competitiv pentru centrul Londrei.

Băuturile nu sunt incluse în această ofertă, deşi "un pahar cu apă va fi întotdeauna la îndemână", au declarat patronii restaurantului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici