Mâncare sănătoasă şi hotel de cinci stele pentru Pink Martini

Membrii trupei Pink Martini, care vor concerta pe 27 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, vor ajunge în România cu o zi înainte de concert şi vor pleca a doua zi după spectacol, urmând a fi cazaţi la un hotel de cinci stele din Capitală.

3 afișări
Imaginea articolului Mâncare sănătoasă şi hotel de cinci stele pentru Pink Martini

Mâncare sănătoasă şi hotel de cinci stele pentru Pink Martini

Membrii trupei, împreună cu echipa lor, vor fi cazaţi în 19 camere single la un hotel de cinci stele din Bucureşti, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii evenimentului, Emag!c Entertainment.

Cei 12 membri ai trupei au cerut să le fie puse la dispoziţie mai multe feluri de ceai - verde, negru, de mentă, ceai fără cofeină, precum şi sucuri proaspete de portocale, grapefruit şi mere, dar şi lapte de soia. Cântăreţii nu s-au arătat a fi pretenţioşi, cerând să le fie aduse legume şi condimente pentru a-şi prepara singuri salate. De asemenea, membrii Pink Martini au mai vrut supe vegetariene - de mazăre, fasole şi legume -, sandvişuri vegetariene şi cu carne albă, precum şi prăjituri, biscuiţi şi chipsuri.

La restaurantul unde vor lua masa într-una din seri, ei au cerut să le fie servită o cină formată din trei feluri de mâncare, care să cuprindă legume, brânzeturi, peşte, orez, salate şi carne de pui.

De asemenea, ei au solicitat să le fie puse la dispoziţie în culise, după încheierea concertului, vin roşu de calitate, votcă, whisky şi sucuri pentru cocktailuri.

Tot în culise, Thomas Lauderdale, cel care a pus bazele trupei, a cerut să aibă o cabină separată, care să fie dotată cu un pian. Tot o cabină proprie va avea şi China Forbes, "diva" Pink Martini, care a vrut să îi fie aduse fructe şi flori proaspete în cabină.

În prezent, pentru concertul de pe 27 octombrie mai sunt disponibile bilete de 60, 85 de lei, cele de 130 şi 100 de lei fiind epuizate, au anunţat organizatorii show-ului.

Spectacolul de la Bucureşti va începe la ora 20.30, pe parcursul său urmând să fie prezentate hituri precum "Sympathique" ("Je Ne Veux Pas Travailler"), "Amado Mio", "Donde Estas Yolanda", precum şi "Una Notte A Napoli", "Clementine", "Dansez-vous", dar şi piese de pe noul album al trupei, "Hey Eugene!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici