Manechinul Rick Genest, cunoscut ca Zombie Boy, s-a sinucis la 32 de ani | VIDEO

Modelul canadian Rick Genest, cunoscut ca Zombie Boy, care a apărut şi în videoclipul piesei "Born This Way", interpretată de Lady Gaga, s-a sinucis la vârsta de 32 de ani, potrivit contactmusic.com.

48573 afișări
Imaginea articolului Manechinul Rick Genest, cunoscut ca Zombie Boy, s-a sinucis la 32 de ani | VIDEO

Manechinul Rick Genest, cunoscut ca Zombie Boy, s-a sinucis la 32 de ani

Informaţia despre decesul lui Genest a fost anunţată joi pe platforma de socializare online Facebook de agenţia de modele Dulcedo Management, cu care lucra manechinul, o figură atipică în lumea modei.

Zombie Boy a devenit cunoscut în domeniul modei prin faţa, scalpul şi corpul în întregime tatuate. De altfel, numele acestuia a fost înscris în Guinness World Records în 2011, deţinând recordul pentru cele mai multe tatuaje reprezentând oase (139) şi cele mai multe tatuaje reprezentând insecte (176).

De-a lungul carierei, a defilat pentru case de modă celebre, precum Thierry Mugler, şi a pozat în reviste ca Vogue, GQ şi Vanity Fair.

Lady Gaga, care a contribuit din plin la succesul tânărului, a scris pe platforma de micro-blogging Twitter că acesta s-a sinucis, miercuri, confirmând o informaţie publicată de People.

Starul pop şi-a exprimat regretul şi a vorbit fanilor despre pericolele depresiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici